Η Μόσχα απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε 287 Bρετανούς βουλευτές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η Μόσχα απαγορεύει την είσοδο στη χώρα σε 287 Bρετανούς βουλευτές
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το υπουργείο σημειώνει ότι οι κυρώσεις αυτές έγιναν ως αντίποινα στις κυρώσεις εις βάρος 386 μελών της ρωσικής κάτω βουλής στις 11 Μαρτίου.

Η Ρωσία απαγόρευσε σήμερα σε 287 βρετανούς βουλευτές της Βουλής των Κοινοτήτων την είσοδο στη χώρα κατηγορώντας τους ότι υποδαυλίζουν "αδικαιολόγητη ρωσοφοβική υστερία", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

"Τα πρόσωπα που στοχοποιούνται, των οποίων απαγορεύεται η είσοδος στη χώρα, έχουν συμμετάσχει με τον πιο ενεργό τρόπο στην επιβολή των αντιρωσικών κυρώσεων από το Λονδίνο", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό ΥΠΕΞ συνοδευόμενη από τον κατάλογο με τα ονόματα των 287 από τους 650 βουλευτές της Βουλής των Κοινοτήτων.

Το υπουργείο σημειώνει ότι οι κυρώσεις αυτές έγιναν ως αντίποινα στις κυρώσεις εις βάρος 386 μελών της ρωσικής κάτω βουλής στις 11 Μαρτίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Φορολογικά κίνητρα για hedge funds και private equity - Στόχος η μετατροπή της Αθήνας σε επενδυτικό hub

Το PosoKanei «κατεβαίνει» τζάμπα - Ο έτοιμος Πολάκης για προεδρία - Το «μεσσηνιακό σωματείο» του Σαμαρά

Φουλ για τις 2.800 μονάδες - Το μεγάλο εύρος των προθεσμιακών - Άνοδος έκπληξη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider