Πυρκαγιά στη Σητεία - Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πυρκαγιά στη Σητεία - Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Η εστία της φωτιάς εκδηλώθηκε κοντά στη Ρούσσα Εκκλησία όπου επιχειρούν 7 πυροσβεστικά οχήματα με 16 άνδρες.

Τελευταία ενημέρωση: 13:12

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 09.30 το πρωί, στην περιοχή της Σητείας, σε ορεινό και δύσβατο σημείο. Η εστία της φωτιάς εκδηλώθηκε κοντά στη Ρούσσα Εκκλησία όπου επιχειρούν 7 πυροσβεστικά οχήματα με 16 άνδρες.

Η κατάσβεση πραγματοποιείται κάτω από δύσκολες συνθήκες καθώς πνέουν ισχυροί νοτιάδες στην περιοχή.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύει οικισμός, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα βρίσκεται στην Κρήτη ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος και ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Τουρνάς.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ποιοι μοιράστηκαν τις επιδοτήσεις - Δείτε online τα ονόματα και τα ποσά των δικαιούχων 

Ταμείο Ανάκαμψης: Πώς ανακατεύεται η τράπουλα στα έργα και ορόσημα - Στο τραπέζι οι εναλλακτικές

Υπεράκτια αιολικά: Αγνοείται το Εθνικό Πρόγραμμα – Τρία κέρδη αν η Ελλάδα μπει στον επενδυτικό «χάρτη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider