Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην Αστυνομία μετά τις καταγγελίες για ροζ βίντεο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην Αστυνομία μετά τις καταγγελίες για ροζ βίντεο
Αστυνομία
Παραδόθηκε στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την αποκάλυψη του Reader ότι και δεύτερη κοπέλα κατέθεσε εναντίον του στις Αρχές ότι έχει δει βίντεο με ερωτικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Παραδόθηκε στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την αποκάλυψη του Reader ότι και δεύτερη κοπέλα κατέθεσε εναντίον του στις Αρχές ότι έχει δει βίντεο με ερωτικές τους στιγμές στο Διαδίκτυο, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εκείνος ήταν σπίτι του και λίγο μετά τις 14:30 βγήκε, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο αστυνομικό μέγαρο, για να παραδοθεί.

Τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αναζητούσε η Αστυνομία ύστερα από την καταγγελία που έκανε δεύτερη κοπέλα, με την οποία ο παρουσιαστής είχε σχέση όταν εκείνη ήταν 18 ετών και η οποία είδε ότι εκείνος είχε ανεβάσει σε πορνογραφικά sites φωτογραφίες και βίντεο από τις προσωπικές τους στιγμές, χωρίς η ίδια να έχει δώσει την έγκρισή της.

Περισσότερα στο reader

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider