Βρετανία: Ανακοινώθηκαν 14 θάνατοι και 129 νοσηλείες εξαιτίας της παραλλαγής Όμικρον

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βρετανία: Ανακοινώθηκαν 14 θάνατοι και 129 νοσηλείες εξαιτίας της παραλλαγής Όμικρον
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Αυτή τη στιγμή 129 άνθρωποι νοσηλεύονται με την παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού και μέχρι στιγμής 14 έχουν καταλήξει, δήλωσε σήμερα στο Sky News η Βρετανή υφυπουργός Υγείας Γκίλιαν Κίγκαν.

Αυτή τη στιγμή 129 άνθρωποι νοσηλεύονται με την παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού και μέχρι στιγμής 14 έχουν καταλήξει, δήλωσε σήμερα στο Sky News η Βρετανή υφυπουργός Υγείας Γκίλιαν Κίγκαν.

Η ίδια δήλωσε επίσης πως η βρετανική κυβέρνηση δεν θα διστάσει να εισαγάγει περαιτέρω περιορισμούς εξαιτίας της Covid-19, αν τα δεδομένα δείξουν πως είναι απαραίτητο.

Ο βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε χθες, Τρίτη, ότι δεν θα θέσει σε ισχύ νέους περιορισμούς στην Αγγλία πριν από τα Χριστούγεννα, όμως η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη και η κυβέρνηση μπορεί να χρειαστεί να ενεργήσει μετά.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Όμικρον συνεχίζει να αυξάνεται με ταχύτητα σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει έως τώρα», είπε. «Η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά δύσκολη, αλλά αναγνωρίζω επίσης ότι ο κόσμος περιμένει να ακούσει εάν τα χριστουγεννιάτικα σχέδιά του θα επηρεαστούν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εξωδικαστικός: «Δίχτυ» προστασίας στην πρώτη κατοικία με εκποίηση των άλλων ακινήτων

Οι χώρες όπου τα σκουπίδια είναι τόσο λίγα που εισάγουν απορρίμματα – Πώς βγάζουν εκατομμύρια

Λιανεμπόριο: Οι «χαμηλές πτήσεις» των εκπτώσεων και η ύστατη ευκαιρία του Αυγούστου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider