Αθηναϊκά Θέατρα & Septona μαζί για την προστασία όλων μας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αθηναϊκά Θέατρα & Septona μαζί για την προστασία όλων μας
Τα Αθηναϊκά Θέατρα και η Septona ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη θεατρική σεζόν 2021 – 2022.

Τα Αθηναϊκά Θέατρα και η Septona ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους για τη θεατρική σεζόν 2021 – 2022.

Mέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας τα αντισηπτικά gel καθαρισμού χεριών αλλά και τα υγρά σαπούνια χεριών της Septona, θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στους χώρους των Αθηναϊκών Θεάτρων.

Τα Αθηναϊκά Θέατρα λειτουργούν ως αμιγείς Covid Free χώροι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Πολιτείας και έχοντας ως κύριο μέλημά τους την ασφάλεια των επισκεπτών τους.

Στο πλαίσιο αυτό συνεργάστηκαν με τη Septona για την αποκλειστική χρήση των ποιοτικών προϊόντων της, τα οποία βοηθούν στην απομάκρυνση των ρύπων & τη μείωση μετάδοσης μικροβίων από τα χέρια.

Η Septona ιδρύθηκε το 1975 και είναι μία 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρία, από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής των Αθηναϊκών Θεάτρων, Δημήτρης Βάγιας δήλωσε :

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία με τη Septona και την ευχαριστούμε για την υποστήριξη της και την κοινωνική ευαισθησία που δείχνει μέσω αυτής.

Τα Αθηναϊκά Θέατρα έχουν σχεδιάσει κάθε λεπτομέρεια στη λειτουργία τους έτσι ώστε να τηρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την προστασία των επισκεπτών τους και τα προϊόντα της Septona είναι βασικό στοιχείο για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider