Τζόκοβιτς και Οσάκα εκφράζουν τη στήριξή τους για την Κινέζα τενίστρια που αγνοείται

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζόκοβιτς και Οσάκα εκφράζουν τη στήριξή τους για την Κινέζα τενίστρια που αγνοείται
Ο κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς και η Ναόμι Οσάκα εξέφρασαν το σοκ τους και την ανησυχία τους για την εξαφάνιση της Πενγκ Σουάι.

Ο κορυφαίος τενίστας Νόβακ Τζόκοβιτς και η Ναόμι Οσάκα εξέφρασαν το σοκ τους και την ανησυχία τους για την εξαφάνιση της Κινέζας τενίστριας Πενγκ Σουάι και πρόσφεραν τη στήριξή τους στην πρώην Νο1 παίκτρια του κινεζικού double που είχε δημοσιοποιήσει τις λεπτομέρειες της ταραχώδους, πολυετούς σχέσης που είχε με πρώην αξιωματούχο του Κομμουνιστικού Κόμματος κατηγορώντας τον για βιασμό.

Η Οσάκα μοιράστηκε μια φωτογραφία της Πενγκ και ένα σύντομο μήνυμα στήριξης με τους 1,1 εκατομμύρια followers της στο Twitter. Η πρωταθλήτρια του Αυστραλιανού Open συμπεριέλαβε το hashtag #WhereIsPengShuai.

«Η λογοκρισία δεν είναι ποτέ εντάξει, με κανένα κόστος. Ελπίζω η Πενγκ Σουάι και η οικογένειά της να είναι ασφαλείς και εντάξει», ανέφερε η Οσάκα. «Έχω σοκαριστεί από την κατάσταση και της στέλνω αγάπη και φως».

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, το Νο 1 της κατάταξης των ανδρών, εξέφρασε παρόμοια ανησυχία στους δημοσιογράφους μετά τη νίκη του πρώτου γύρου των ATP Finals τη Δευτέρα.

«Δεν υπάρχουν πολλά παραπάνω να πω από το ότι ελπίζω πως είναι καλά και πως είναι απλά φρικτό», είπε ο Τζόκοβιτς, σύμφωνα με το Agence France-Presse. «Μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεται η οικογένειά της, που λείπει».

Σύμφωνα με το BBC, η Ένωση Γυναικών Τένις επιβεβαίωσε πως η αθλήτρια είναι ασφαλής.

Φώτο: Getty Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider