Ιταλία: Έλληνες τουρίστες θετικοί στον κορονοϊό - Σε νοσοκομειακή μονάδα και απομόνωση

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιταλία: Έλληνες τουρίστες θετικοί στον κορονοϊό - Σε νοσοκομειακή μονάδα και απομόνωση
Οι Ιταλοί γιατροί παρέχουν όλη την αναγκαία φροντίδα και, στις περιπτώσεις που ενδείκνυται, μπορεί να χορηγηθεί θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα.

Σε απομόνωση και σε νοσοκομειακή μονάδα έξω από την Βενετία, συνεχίζουν να βρίσκονται οι Έλληνες τουρίστες που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό κατά δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Μέστρε, λίγα χιλιόμετρα απόσταση απο την Γαληνοτάτη.

Σύμφωνα με ιατρικές πληροφορίες, δυο από τους συνολικά είκοσι πέντε τουρίστες που προέκυψαν θετικοί στον κορονοϊό (αρχικά τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης έκαναν αναφορά σε είκοσι τρεις) παρουσιάζουν εντονότερα αναπνευστικά προβλήματα. Ο αριθμός των μολυσθέντων αυξήθηκε σταδιακά, κατά την διεξαγωγή αλλεπάλληλων τεστ.

Οι Ιταλοί γιατροί παρέχουν όλη την αναγκαία φροντίδα και, στις περιπτώσεις που ενδείκνυται, μπορεί να χορηγηθεί θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα.

Οι τουρίστες είχαν φτάσει πούλμαν στην Ιταλία και, σύμφωνα με ότι έχει προκύψει μέχρι τώρα, μόνον τρεις βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό. Οι δυο εξ αυτών, έχουν ήδη επιστρέψει αεροπορικώς στην χώρα μας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

«Ποδαρικό» με πλειστηριασμούς ακινήτων οφειλετών - Ακριβά ακίνητα βγαίνουν στο σφυρί

Με Φιντάν και Κούσνερ στο Παρίσι ο Κυριάκος - Φουλ επίθεση κατά Αλέξη η Καρυστιανού - Πολάκης ζητάει την ευρω-έδρα

Αναμονή για την ΕΤΕ - Ράλι σε χαλκό και χρυσό - Το τρένο της Ευρώπη Holdings

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider