Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε επίσκεψη στη Β. Ιρλανδία - Ιατρική σύσταση για ξεκούραση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε επίσκεψη στη Β. Ιρλανδία - Ιατρική σύσταση για ξεκούραση
«Η βασίλισσα δέχτηκε απρόθυμα τις ιατρικές συμβουλές για ξεκούραση τις επόμενες ημέρες», ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ. 

Την προγραμματισμένη επίσκεψή της στη Βόρεια Ιρλανδία ακύρωσε η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας, καθώς δέχτηκε ιατρική συμβουλή για ξεκούραση για τις επόμενες ημέρες.

«Η βασίλισσα δέχτηκε απρόθυμα τις ιατρικές συμβουλές για ξεκούραση τις επόμενες ημέρες», ανακοίνωσε το παλάτι του Μπάκιγχαμ. «Η Αυτού Μεγαλειότης έχει καλή διάθεση και είναι απογοητευμένη που δεν θα μπορέσει να επισκεφθεί τη Βόρεια Ιρλανδία», προστίθεται στην ανακοίνωση, με πηγή από το παλάτι να ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν σχετίζεται καθόλου με τον κορονοϊό.

Η βασίλισσα της στέλνει τις «θερμότερες ευχές στους ανθρώπους της Βόρειας Ιρλανδίας και ανυπομονεί να τους επισκεφτεί στο μέλλον», ανέφερε το παλάτι.

Σημειώνεται πως αυτή την εβδομάδα, η βασίλισσα Ελισάβετ απέρριψε την πρόταση περιοδικού να της απονείμει τον τίτλο «Oldie of the Year», λέγοντας ότι νιώθει πολύ νέα στην καρδιά.

Η βασίλισσα, 95 ετών είναι η μακροβιότερη μονάρχης στον κόσμο. Ήταν μόλις 25 ετών όταν έγινε βασίλισσα στις 6 Φεβρουαρίου 1952, μετά το θάνατο του πατέρα της.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider