Θα ξανανοίξουν ντίσκο και κλαμπ, αλλά με μειωμένη πληρότητα στην Ιταλία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θα ξανανοίξουν ντίσκο και κλαμπ, αλλά με μειωμένη πληρότητα στην Ιταλία
Η ειδική επιτροπή ειδημόνων, που συμβουλεύει την ιταλική κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι, έδωσε το «ελεύθερο» για την επαναλειτουργία των κλαμπ και των ντίσκο, με μειωμένη πληρότητα.

Η ειδική επιτροπή ειδημόνων, που συμβουλεύει την ιταλική κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι, έδωσε το «ελεύθερο» για την επαναλειτουργία των κλαμπ και των ντίσκο, με μειωμένη πληρότητα. Σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών, η πληρότητα δεν θα μπορεί να ξεπερνά το 35% σε κλειστούς χώρους και το 50% σε ανοικτούς.

Όλοι οι πελάτες των κλαμπ και των ντίσκο, όμως, θα πρέπει να διαθέτουν «πράσινο πάσο εμβολιασμένου», ενώ στους χώρους αυτούς θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ποτήρια μιας χρήσεως, όπως και προστατευτικές μάσκες -- με εξαίρεση όταν κανείς θα βρίσκεται στην πίστα για να χορέψει.

Ο μηχανισμός εξαερισμού του κάθε μαγαζιού, επίσης, δεν θα πρέπει να «ανακυκλώνει» τον ίδιο αέρα, όπως προβλέπεται δηλαδή από τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού.

Τώρα αναμένεται η σχετική απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης, με αναφορά στην ημερομηνία επαναλειτουργίας των εμπορικών αυτών δραστηριοτήτων.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider