Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας: Αναστολή διοδίων στις Αφίδνες μέχρι νεωτέρας - Κανονικά η κίνηση

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άνοιξε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας: Αναστολή διοδίων στις Αφίδνες μέχρι νεωτέρας - Κανονικά η κίνηση
Πλήρης αποκατάσταση κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε.

Πλήρης αποκατάσταση κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε.

H Νέα Οδός, σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων, ενημερώνει πως, κατόπιν εντολής της τροχαίας, το τμήμα Καλυφτάκη-Θήβα, που βρισκόταν σε αποκλεισμό, λόγω των πυρκαγιών που εξελίσσονταν σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., δόθηκε σε πλήρη κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Σημειώνουμε ότι στο μετωπικό σταθμό διοδίων Αφιδνών ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών, μέχρι νεωτέρας.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι η ράμπα εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρκοπούλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα παραμείνει κλειστή, λόγω εργασιών που εκτελούνται.

Κανονικά η κίνηση από και προς Εύβοια και για Θεσσαλονίκη

Κανονικά κινούνται όλα τα οχήματα στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., άρθηκαν όλες οι απαγορεύσεις που είχαν επιβληθεί λόγω της πυρκαγιάς στη βόρεια Αττική.

Συγκεκριμένα, κινούνται κανονικά τα οχήματα, από την Εύβοια προς Αττική, καθώς άνοιξε η γέφυρα της Χαλκίδας και κόμβος Σχηματαρίου, όπως κα η διασταύρωση Δροσιάς και παλιάς εθνικής οδού Χαλκίδας-Θηβών.

Επίσης, περνούν κανονικά πλέον και τα φορτηγά σε όλο το μήκος της εθνικής οδού, που είχαν ακινητοποιηθεί από τα όρια της Μαγνησίας για το ρεύμα προς Αθήνα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider