CNBC: Σε crypto επενδύουν οι εκατομμυριούχοι millennials

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
CNBC: Σε crypto επενδύουν οι εκατομμυριούχοι millennials
Το 47% των εκατομμυριούχων millennials έχει το 25% της περιουσίας του σε κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με έρευνα του CNBC.

Το 47% των εκατομμυριούχων millennials (1981 - 1996) έχει επενδύσει το 25% της περιουσίας του σε κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με την έρευνα του CNBC, στην οποία συμμετείχαν 750 επενδυτές με τουλάχιστον 1 εκατ. δολάρια σε επενδύσιμα assets. Ενώ πάνω από το 1/3 των εκατομμυριούχων millenials έχει τουλάχιστον το 50% της περιουσίας του σε κρυπτονομίσματα

Τα αποτελέσματα αυτά αντανακλούν και το χάσμα γενεών που παρουσιάζει ο κλάδος των crypto, δεδομένου πως οι νεότεροι επενδυτές εντόπισαν νωρίς την ανερχόμενη τάση της αγοράς και έσπευσαν να επενδύσουν και αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη και ενισχύοντας τις υπάρχουσες επενδύσεις από το ράλι της τιμής του bitcoin, του ether και άλλων ψηφιακών νομισμάτων.

Όπως αναφέρεται, οι εκατομμυριούχοι μεγαλύτερης ηλικίας εμφανίζονται πολύ πιο επιφυλακτικοί απέναντι στα κρυπτονομίσματα. Το 83% των Αμερικανών εκατομμυριούχων δεν διαθέτει καθόλου κρυπτονομίσματα και μόλις 1/10 διατηρεί το 10% της περιουσίας του σε crypto assets. Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, κανένας από τους εκατομμυριούχους της γενιάς των «baby boomers» ή μεγαλύτεροι δεν έχει πάνω από 10% της περιουσίας του σε crypto.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Victory Capital: Το fund των 157 δισ. δολαρίων «μπαίνει» στα κρυπτονομίσματα 

Arte Surfside: Η πιο ακριβή αγοραπωλησία ακινήτου με κρυπτονομίσματα αξίας 22,5 εκατ. δολαρίων

gazzetta
gazzetta reader insider insider