Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παρακολουθούσαν το σπίτι οι αδίστακτοι κακοποιοί - Τα βασανιστήρια που έζησε η οικογένεια

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Παρακολουθούσαν το σπίτι οι αδίστακτοι κακοποιοί - Τα βασανιστήρια που έζησε η οικογένεια
Τι εξετάζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας.

Στα καρέ που ενδεχομένως να έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αλλά και στα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου (δακτυλικά αποτυπώματα και DNA), στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών που χειρίζονται την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά.

Οι δράστες -τρεις αυτοί που μπήκαν στην πολυτελή μεζονέτα και ενδεχομένως ένας τέταρτος σε ρόλο τσιλιαδόρο μέσα σε κάποιο όχημα-, φαίνεται ότι για καιρό παρακολουθούν στο ζευγάρι και είχαν προετοιμάσει κάθε τους κίνηση. Γνωρίζοντας ότι η κατοικία του ζευγαριού έχει κλειστό κύκλωμα βιντεοσκόπησης, φρόντισαν να πάνε από την πίσω πλευρά, να παραβιάσουν μία πόρτα που δεν είναι εύκολο να δει κανείς από τον δρόμο και να καταστρέψουν την κάμερας ασφαλείας. Στη συνέχεια μετά μπήκαν στο εσωτερικό του διαμερίσματος, σκότωσαν και κρέμασαν με σχοινί το σκυλί που είχε το νεαρό ζευγάρι για συντροφιά, καθώς το γαύγισμα ήταν βέβαιο πως θα κινούσε υποψίες στους γείτονες.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider