Χώρισε ο Μπιλ Γκέιτς με την Μελίντα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χώρισε ο Μπιλ Γκέιτς με την Μελίντα
Ο Bill Gates, συνιδρυτής της Microsoft και η σύζυγός του Melinda, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι τερματίζουν τον γάμο τους έπειτα από 27 χρόνια.

Ο Bill Gates, συνιδρυτής της Microsoft και η σύζυγός του Melinda, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι τερματίζουν τον γάμο τους έπειτα από 27 χρόνια. Σε ανάρτηση στο Twitter, το ζευγάρι αναφέρει ότι θα συνεχίσουν τη δουλειά τους στο φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, «αλλά δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί ως ζευγάρι, στην επόμενη φάση της ζωής μας».

Συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του, Μελίντα ανακοίνωσαν χθες Δευτέρα ότι έλαβαν από κοινού την απόφαση να πάρουν διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου.

«Δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να εξελιχθούμε ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Ζητάμε χώρο και να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μας καθώς αρχίζουμε να πορευόμαστε σε αυτήν τη νέα ζωή», ανέφεραν.

Ο 65χρονος Μπιλ και η 56χρονη Μελίντα Γκέιτς είναι συμπρόεδροι και διαχειριστές του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Bill και Melinda Gates Foundation, ενός από τα πιο ισχυρά φιλανθρωπικά ιδρύματα στον κόσμο, το οποίο ξεκίνησε τη δράση του το 2000. Το ίδρυμα διαθέτει σήμερα πάνω από 51 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία, σύμφωνα με μια φορολογική δήλωση που επικαλέστηκε το CNBC.

Ο Μπιλ Γκέιτς είναι, σύμφωνα με την τελευταία κατάταξη του Forbes, ο τέταρτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με εκτιμώμενη περιουσία στα 124 δισεκατομμύρια δολάρια. Βρίσκεται πίσω από δύο άλλους Αμερικανούς, τον Τζεφ Μπέζος και τον Έλον Μασκ και τον Γάλλο Μπερνάρ Αρνό, και μπροστά από τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζάκεμπεργκ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider