Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη θα ζητήσει ο Δ. Λιγνάδης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη θα ζητήσει ο Δ. Λιγνάδης
Μετάθεση της απολογίας του για την Πέμπτη θα ζητήσει ο Λιγνάδης, ενώ ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας χαρακτηρίζει «χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες» όσα αναφέρονται στις μηνύσεις.

Αυτοπροσώπως θα ζητήσει αύριο ο Δημήτρης Λιγνάδης την μετάθεση της προγραμματισμένης απολογίας του για την Πέμπτη. Ο κατηγορούμενος καλλιτέχνης, που κρατείται στην ΓΑΔΑ, θα οδηγηθεί αύριο στο γραφείο της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας με τον συνήγορο του Αλέξη Κούγια που ανέλαβε χθες την υπεράσπιση του, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία μίας ημέρας για την απολογία του, ώστε να ενημερωθεί για τη δικογραφία και να συγκροτήσει με τον νεοδιορισθέντα συνήγορο του, την υπερασπιστική του άμυνα. Έτσι είναι πιθανό αντί για αύριο η απολογία να δοθεί την Πέμπτη, οπότε λήγει και το όριο των πέντε ημερών από την σύλληψη, για την έκδοση απόφασης ως προς την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

Ο κ. Κούγιας, που παραμένει πλέον μόνος στην υπεράσπιση του καλλιτέχνη, αφού χθες αργά το βράδυ ο αρχικά διορισθείς συνήγορος κ. Νίκος Γεωργουλέας ανακοίνωσε ότι λύθηκε η συνεργασία του με τον κατηγορούμενο, εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση για την υπόθεση, στην οποία χαρακτηρίζει «χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες» τα όσα περιγράφονται στις δύο μηνύσεις.

Ο ποινικολόγος αναφέρει στην ανακοίνωση του πως οι «δήθεν μάρτυρες» ουσιαστικά είναι «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ' αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους» και μία 40χρονη της οποίας η προσωπικότητα «είναι γνωστή στον χώρο του θεάτρου» και που «ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σεξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη...».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider