Διεθνή
27-07-2020 | 08:08

Οι 5 καλύτεροι CEO των ΗΠΑ

Μοιράσου το
Οι 5 καλύτεροι CEO των ΗΠΑ

Εργαζόμενες στις ΗΠΑ, συμμετείχαν σε έρευνα και κλήθηκαν να αξιολογήσουν τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών στις οποίες εργάζονται.

Τους καλύτερους CEO στις ΗΠΑ ανέδειξαν εργαζόμενες σε περίπου 60.000 μεγάλες εταιρείες.

Σύμφωνα με το Business Insider οι εργαζόμενες κλήθηκαν να αξιολογήσουν ανώνυμα τους διευθύνοντες συμβούλους των εταιρειών στις οποίες εργάζονται σε θέματα όπως η εταιρική κουλτούρα, η διοίκηση και η υποστήριξη που παρέχουν στις γυναίκες εργαζόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά από το 2018 που διεξάγεται η έρευνα, στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται μία γυναίκα.

Αυτοί είναι οι 5 καλύτεροι CEO.

*Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Για την CEO της Medela οι εργαζόμενες,  είπαν μεταξύ άλλων ότι η διοίκηση της εταιρείας επενδύει στους υπαλλήλους της ενώ τους βοηθά να προσαρμοστούν στις αλλαγές και τους κάνει να αισθάνονται δυνατοί ως ομάδα.   

Υπάλληλος της εταιρείας είπε για τον CEO της Ζoom: «Όταν ολοκλήρωσα ένα πρότζεκτ, εκείνος μου έστειλε ένα προσωπικό ευχαριστήριο μήνυμα. Όσα χρόνια δουλεύω δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο».

*Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

«Μας παρέχει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες και με διεθνή χαρακτήρα» δήλωσαν για τον CEO της HubSpot οι γυναίκες εργαζόμενοι.

*Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.

Όπως επεσήμαναν εργαζόμενοι μιλώντας για τη διοίκηση και τον CEO του Facebook, η εταιρεία τους αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Για τον CEO της Amazon οι εργαζόμενες υποστήριξαν ότι δεν υπάρχουν αποκλεισμοί και η διοίκηση της εταιρείας διασφαλίζει τη συμμετοχή όλων.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.