Ειδήσεις | Ελλάδα
30-11-2019 | 09:08

Αυτοί είναι 5 τρόποι για να ελέγξετε τα έξοδα στα ψώνια των Χριστουγέννων

Μοιράσου το
Αυτοί είναι 5 τρόποι για να ελέγξετε τα έξοδα στα ψώνια των Χριστουγέννων

Συμβουλές για να διαχειριστείτε καλύτερα τα έξοδά σας στα μαγαζιά.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι περισσότεροι μόλις μπει ο Δεκέμβριος αρχίζουν να υπολογίζουν στις δαπάνες του μήνα και εκείνες των εορτών.

Ανάμεσα στα έξοδα που πρέπει να υπολογίσετε είναι φυσικά και τα δώρα που συνηθίζουμε να ανταλλάσσουμε αυτές τις μέρες, οπότε καλό είναι να είσταστε από νωρίς προετοιμασμένοι και οργανωμένοι.

Ακολουθούν 5 συμβουλές για να διαχειριστείτε καλύτερα τα έξοδά σας στα μαγαζιά, σύμφωνα με το Forbes.

Προτού βγείτε στα μαγαζιά και ξεκινήσετε τα ψώνια, καλό είναι να υπολογίσετε με ακρίβεια τα χρήματα που μπορείτε να διαθέσετε. Οι «ειδικοί» συμβουλεύουν να αφιερώσετε  αρκετό χρόνο, να σκεφτείτε τα άτομα στα οποία θέλετε να χαρίσετε δώρα. Αν δεν θέλετε να φτιάξετε τη λίστα σας με τον… παραδοσιακό τρόπο, υπάρχουν και ειδικές εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ψάξτε σε ιστοσελίδες και online καταστήματα προκειμένου να εντοπίσετε τις καλύτερες προσφορές.  Με την απαραίτητη έρευνα αγοράς μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα που θέλετε σε χαμηλότερες τιμές.

Πολλά καταστήματα διαθέτουν προγράμματα εξαργύρωσης πόντων. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε έξυπνα για μειώσετε το κόστος στα χριστουγεννιάτικα ψώνια σας.

Ένα δώρο μεγαλύτερης αξίας στην αγορά του οποίου θα συμμετάσχουν περισσότερα άτομα ίσως τελικά σας στοιχίσει λιγότερα.

Οι γιορτές δημιουργούν σε πολλές ανθρώπους άγχος και πίεση, τόσο για τα δώρα που θα δώσουν όσο και για εκείνα που περιμένουν να λάβουν.  Οι ειδικοί συστήνουν να κάνετε «ουσιαστικά» δώρα τα οποία κάποιες φόρες δεν αγοράζονται με χρήματα.  

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.