Αυτά είναι τα 7 καλύτερα resorts στον κόσμο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτά είναι τα 7 καλύτερα resorts στον κόσμο
Ανάμεσα στα resorts που ξεχώρισαν οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler υπάρχουν αρκετά που βρίσκονται σε χώρες της Αφρικής.

Τα αγαπημένα τους resorts σε ολόκληρο τον κόσμο, επέλεξαν οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler.

Συγκεκριμένα 600.000 αναγνώστες αξιολόγησαν περίπου 10.000 ξενοδοχεία, θέρετρα και σπα, βάσει των εμπειριών τους.

Στη λίστα που δημοσιεύει το Βusiness Insider με εκείνα που ξεχώρισαν, βρίσκει κανείς αρκετά ξενοδοχεία σε χώρες της Αφρικής.

Αυτά είναι τα 7 καλύτερα resorts, όπως τα ψήφισαν οι επισκέπτες τους, που συμμετείχαν στην έρευνα.

Χτισμένο σε μια τεράστια έκταση στη βόρεια Κένυα, το resort αποτελείται από ένα κύριο κτήριο, ένα δεύτερο μικρότερο και τέσσερις υπερυψωμένες σκηνές.

Μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες και είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν συνεννόησης. Συνολικά 68 άτομα προσωπικό παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει κάποιος κατά  τη διάρκεια της διαμονής του είναι εκδρομές με ελικόπτερο, σαφάρι και πεζοπορίες.  

Χτίστηκε το 1952 για τον παραγωγό του Hollywood, Jack Wrather ο οποίος είχε φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τη Marilyn Monroe και τον Ronald Reagan.

Αποτελείται από 25 μπανγκαλόου, διαφορετικά διακοσμημένα ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ιδιωτικές κατοικίες.

Σχεδιάστηκε ξανά ως πολυτελές resort το 2015 ενώ η τιμή διανυκτέρευσης αρχίζει από 410 δολάρια.

Αποτελείται από τέσσερις ξενώνες κατασκευασμένους από καραβόπανο, που μπορούν να φιλοξενήσουν οκτώ επισκέπτες και μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Βρίσκεται δίπλα σε λιμνοθάλασσα, λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, είναι ανοιχτό από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο.

Το resort διαθέτει μεγάλη ιδιωτική παραλία ενώ  βρίσκεται κοντά σε τοποθεσίες που έχουν συμπεριληφθεί στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Το κόστος διανυκτέρευσης ξεκινά από τα 389 δολάρια ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν παροχές όπως σπα, ολιστικές θεραπείες κτλ.

Δύο ώρες από το Δουβλίνο, το Adare Manor βρίσκεται σε ένα  καταπρόασινο τοπίο, 840 στρέμματων.

Διαθέτει γήπεδο γκολφ και  βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο. Η διαμονή κοστίζει  από 384 δολάρια τη νύχτα.

Πρόκειται για ένα resort που δημιουργήθηκε το 2006, με 7 σκηνές οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν  μέχρι16 άτομα.

Οι χώροι του έχουν ιδιαίτερη διακόσμηση ενώ στους επισκέπτες παρέχονται δραστηριότητες όπως σαφάρι και βόλτες με αερόστατο.

Πρόκειται για ένα κάστρο που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και ήταν κάποτε η κατοικία της οικογένειας O' Brien. Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τη δεκαετία του 1960. Οι τιμές διανυκτέρευσης ξεκινούν από 275 δολάρια.

Εκτός από την εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη να μείνει σε ένα πολυτελές κάστρο, διαθέτει επίσης σπα καθώς και γήπεδο γκολφ. Επίσης προσφέρει δραστηριότητες όπως ιππασία και τοξοβολία.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

16:05

Οι 10+1 προορισμοί για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

16:00

Το Ιράν διεύρυνε την περιοχή που ορίζει ως τα Στενά του Ορμούζ

16:00

Ψήφος δια πληρεξουσίου: Η ιστορική αλλαγή στο Ευρωκοινοβούλιο

15:49

Σε υψηλό τριετίας ο πληθωρισμός στις ΗΠΑ

15:47

Η Βιοιατρική και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ενώνουν δυνάμεις

15:33

Μιχαηλίδου: «Η ψηφιακή γνώση είναι εργαλείο αυτονομίας και ισότιμης συμμετοχής»

15:30

ΕΕΕΠ: Νέο σύστημα για καταγγελίες παικτών και αναφορές παράνομου στοιχηματισμού

15:30

Κλείνει το κατάστημα Notos στη Σταδίου τον Αύγουστο

15:11

Πρόστιμο 150.000 ευρώ στην PCRAMA Μονοπρόσωπη ΙΚΕ

15:10

Μαρινάκης: «Τα κόμματα διαμαρτυρίας δημιούργησαν πολλά περισσότερα προβλήματα από όσα έλυσαν»

15:05

Citi: Διατηρεί «buy» για Alpha Bank, αναθεωρεί τιμή-στόχο

15:00

Μητσοτάκης σε πρόεδρο Βουλής Κύπρου: «Πιο ισχυροί από ποτέ οι δεσμοί των δύο χωρών»

14:39

Η Κομισιόν ενεργοποιεί μέτρα στήριξης για αλιείς και υδατοκαλλιέργειας

14:01

Netflix: Δαπάνησε 135 δισ. δολ. σε ταινίες και σειρές την τελευταία δεκαετία

13:51

Αύριο διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές

13:48

Κυπαρίσσης (Optima): Ξεπερνά το RRF η δυναμική στα δάνεια, προς νέα υπέρβαση στόχων

13:43

Κρεμλίνο: Επανέναρξη επιχειρήσεων στην Ουκρανία μετά τη λήξη της εκεχειρίας

13:38

Μπρατάκος: «Ελλάδα και Ισραήλ να διαμορφώσουν έναν νέο άξονα που συνδέει αγορές και ευκαιρίες στην Aνατ. Μεσόγειο»

13:33

Μητσοτάκης για Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: «Η νοσηλευτική κοινότητα αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα του συστήματος υγείας»

13:31

Αυξήσεις μισθών σχεδιάζει εντός του έτους το 72% των επιχειρήσεων

13:28

Κυρανάκης: Ολική ανακατασκευή για 14 ιστορικούς συρμούς της Γραμμής 1

13:26

Κεφαλογιάννη: «Η Ελλάδα επενδύει σε βιώσιμο και ποιοτικό τουρισμό όλο τον χρόνο»

13:20

Ταμείο Ανάκαμψης: Στην 7η θέση από το τέλος η Ελλάδα σε δαπάνες - Επιτάχυνση το 2025

13:13

Παπαστεργίου: Οι μισοί Έλληνες μπορούν πλέον να έχουν το ποινικό τους μητρώο μέσα σε πέντε λεπτά

13:06

Δένδιας: Ουκρανικό το drone στη Λευκάδα, εξαιρετικά σοβαρό το ζήτημα

12:51

Μητσοτάκης: Οι εκλογές θα διεξαχθούν το 2027

12:44

Ζελένσκι: Πάνω από 200 ρωσικά drones έπληξαν την Ουκρανία

12:40

UNESCO: Υπερδιπλασιάστηκαν οι φοιτητές παγκοσμίως μέσα σε 25 χρόνια

12:38

Porsche: Πάνω από 500 απολύσεις και λουκέτο σε τρεις θυγατρικές λόγω κρίσης στην ηλεκτροκίνηση

12:27

Χανταιός: 19 χώρες με πρωτόκολλα καραντίνας - Τι γίνεται στην Ελλάδα

gazzetta
gazzetta reader insider insider