Αυτά είναι τα 7 καλύτερα resorts στον κόσμο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτά είναι τα 7 καλύτερα resorts στον κόσμο
Ανάμεσα στα resorts που ξεχώρισαν οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler υπάρχουν αρκετά που βρίσκονται σε χώρες της Αφρικής.

Τα αγαπημένα τους resorts σε ολόκληρο τον κόσμο, επέλεξαν οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler.

Συγκεκριμένα 600.000 αναγνώστες αξιολόγησαν περίπου 10.000 ξενοδοχεία, θέρετρα και σπα, βάσει των εμπειριών τους.

Στη λίστα που δημοσιεύει το Βusiness Insider με εκείνα που ξεχώρισαν, βρίσκει κανείς αρκετά ξενοδοχεία σε χώρες της Αφρικής.

Αυτά είναι τα 7 καλύτερα resorts, όπως τα ψήφισαν οι επισκέπτες τους, που συμμετείχαν στην έρευνα.

Χτισμένο σε μια τεράστια έκταση στη βόρεια Κένυα, το resort αποτελείται από ένα κύριο κτήριο, ένα δεύτερο μικρότερο και τέσσερις υπερυψωμένες σκηνές.

Μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες και είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν συνεννόησης. Συνολικά 68 άτομα προσωπικό παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει κάποιος κατά  τη διάρκεια της διαμονής του είναι εκδρομές με ελικόπτερο, σαφάρι και πεζοπορίες.  

Χτίστηκε το 1952 για τον παραγωγό του Hollywood, Jack Wrather ο οποίος είχε φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τη Marilyn Monroe και τον Ronald Reagan.

Αποτελείται από 25 μπανγκαλόου, διαφορετικά διακοσμημένα ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ιδιωτικές κατοικίες.

Σχεδιάστηκε ξανά ως πολυτελές resort το 2015 ενώ η τιμή διανυκτέρευσης αρχίζει από 410 δολάρια.

Αποτελείται από τέσσερις ξενώνες κατασκευασμένους από καραβόπανο, που μπορούν να φιλοξενήσουν οκτώ επισκέπτες και μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Βρίσκεται δίπλα σε λιμνοθάλασσα, λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, είναι ανοιχτό από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο.

Το resort διαθέτει μεγάλη ιδιωτική παραλία ενώ  βρίσκεται κοντά σε τοποθεσίες που έχουν συμπεριληφθεί στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Το κόστος διανυκτέρευσης ξεκινά από τα 389 δολάρια ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν παροχές όπως σπα, ολιστικές θεραπείες κτλ.

Δύο ώρες από το Δουβλίνο, το Adare Manor βρίσκεται σε ένα  καταπρόασινο τοπίο, 840 στρέμματων.

Διαθέτει γήπεδο γκολφ και  βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο. Η διαμονή κοστίζει  από 384 δολάρια τη νύχτα.

Πρόκειται για ένα resort που δημιουργήθηκε το 2006, με 7 σκηνές οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν  μέχρι16 άτομα.

Οι χώροι του έχουν ιδιαίτερη διακόσμηση ενώ στους επισκέπτες παρέχονται δραστηριότητες όπως σαφάρι και βόλτες με αερόστατο.

Πρόκειται για ένα κάστρο που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και ήταν κάποτε η κατοικία της οικογένειας O' Brien. Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τη δεκαετία του 1960. Οι τιμές διανυκτέρευσης ξεκινούν από 275 δολάρια.

Εκτός από την εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη να μείνει σε ένα πολυτελές κάστρο, διαθέτει επίσης σπα καθώς και γήπεδο γκολφ. Επίσης προσφέρει δραστηριότητες όπως ιππασία και τοξοβολία.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:57

Ισπανία: Ο Θαπατέρο δηλώνει ότι «πάντα» ενεργούσε «με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα»

23:47

Δένδιας: Οι ευρωπαϊκές χώρες ανακαλύπτουν ξανά την αξία της συνεργασίας, της εμπιστοσύνης και των κοινών αξιών

23:42

ΗΠΑ: Η έρευνα για τον βομβαρδισμό του σχολείου στη Μινάμπ του Ιράν είναι περίπλοκη και φθάνει στο τέλος της

23:40

Ισραήλ: Tο ΔΠΔ κατέθεσε «μυστικό ένταλμα σύλληψης» του ΥΠΟΙΚ Σμότριτς

23:30

Σουδάν: 28 νεκροί από επίθεση με drone σε κεντρική αγορά

23:23

Πιερρακάκης: «Χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ευρωπαϊκή ισχύς - Να δημιουργήσουμε τη SiliconValley της Ευρώπης»

23:18

Wall Street: Τρίτη ημέρα πτώσης για τον S&P με φόντο το sell off στα ομόλογα

23:02

Αθώωση Κασσελάκη στην υπόθεση της δήλωσης «πόθεν έσχες» για συμμετοχή του σε εταιρείες

22:48

WSJ: Οι ΗΠΑ κατέσχεσαν τάνκερ στον Ινδικό Ωκεανό που συνδέεται με το Ιράν

22:38

ΗΠΑ: Πτώση 35% στη δημοτικότητα του Τραμπ - Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του

22:35

Ρωσία: Σχεδιάζει την επιστροφή του προσωπικού στον ιρανικό πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ

22:24

Απώλειες άνω του 1% για τον χρυσό

22:15

Φον ντερ Λάιεν προς Ερντογάν: «Η Τουρκία είναι βασικός εταίρος σε μια περιοχή που βρίσκεται σε αναταραχή»

21:58

Πετρέλαιο: Υποχώρησαν οι τιμές εν μέσω μπερδεμένων μηνυμάτων για το Ιράν

21:48

ΝΑΤΟ: Οι ΗΠΑ δεν θα εγκαταστήσουν προς το παρόν πυραύλους Tomahawk στη Γερμανία

21:37

Γεωργιάδης: Ανάπτυξη στην περιφέρεια χωρίς αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας δεν γίνεται

21:25

Αγροτικές κινητοποιήσεις στο Στρασβούργο με φόντο το σχέδιο ττης Κομισιόν για τα λιπάσματα

21:13

Βανς: Οι ΗΠΑ και το Ιράν έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο στις συνομιλίες τους

20:58

Οι Έλληνες είναι δεύτεροι στην καθιστική ζωή στην Ευρώπη - Οι «πρωταθλητές» στην ακινησία

20:50

Γερμανία: Νέα άνοδος της AfD - Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για τον καγκελάριο

20:37

Βρετανία: Ο αναπληρωτής υπ. Εμπορίου ελπίζει να δει τη χώρα να επανεντάσσεται στην ΕΕ

20:29

e-ΕΦΚΑ: Στη Θεσσαλονίκη η παρουσίαση του νέου Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος

20:15

Τραμπ: «Θα αφήσω τον Γουόρς να κάνει ό,τι θέλει με τα επιτόκια»

20:04

ΗΠΑ: «Η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από την Ευρώπη δεν θα επηρεάσει τις δυνατότητες του ΝΑΤΟ»

19:53

Ζανιάς (Eurobank): «Οι τράπεζες κάνουν πρωταθλητισμό στη χρηματοδότηση της οικονομίας»

19:49

Χέγκσεθ: «Οι ΗΠΑ παραμένουν προσηλωμένες στη Πολωνία»

19:43

BriQ Properties: Αύξηση 22% στα καθαρά κέρδη για το α' τρίμηνο

19:33

Βερνίκος (ΙΝΣΕΤΕ): «Δυστοπικό το περιβάλλον στις ΜμΕ παρά τη βελτίωση σε ορισμένους οικονομικούς δείκτες»

19:24

Μεικτή εικόνα στις ευρωαγορές περιμένοντας το Ιράν

19:04

ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη στάσης εργασίας αύριο Τετάρτη (20/5)

reader insider