Αυτά είναι τα 7 καλύτερα resorts στον κόσμο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Αυτά είναι τα 7 καλύτερα resorts στον κόσμο
Ανάμεσα στα resorts που ξεχώρισαν οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler υπάρχουν αρκετά που βρίσκονται σε χώρες της Αφρικής.

Τα αγαπημένα τους resorts σε ολόκληρο τον κόσμο, επέλεξαν οι αναγνώστες του Condé Nast Traveler.

Συγκεκριμένα 600.000 αναγνώστες αξιολόγησαν περίπου 10.000 ξενοδοχεία, θέρετρα και σπα, βάσει των εμπειριών τους.

Στη λίστα που δημοσιεύει το Βusiness Insider με εκείνα που ξεχώρισαν, βρίσκει κανείς αρκετά ξενοδοχεία σε χώρες της Αφρικής.

Αυτά είναι τα 7 καλύτερα resorts, όπως τα ψήφισαν οι επισκέπτες τους, που συμμετείχαν στην έρευνα.

Χτισμένο σε μια τεράστια έκταση στη βόρεια Κένυα, το resort αποτελείται από ένα κύριο κτήριο, ένα δεύτερο μικρότερο και τέσσερις υπερυψωμένες σκηνές.

Μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες και είναι διαθέσιμο μόνο κατόπιν συνεννόησης. Συνολικά 68 άτομα προσωπικό παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους επισκέπτες. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που μπορεί να απολαύσει κάποιος κατά  τη διάρκεια της διαμονής του είναι εκδρομές με ελικόπτερο, σαφάρι και πεζοπορίες.  

Χτίστηκε το 1952 για τον παραγωγό του Hollywood, Jack Wrather ο οποίος είχε φιλοξενήσει μεταξύ άλλων τη Marilyn Monroe και τον Ronald Reagan.

Αποτελείται από 25 μπανγκαλόου, διαφορετικά διακοσμημένα ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε ιδιωτικές κατοικίες.

Σχεδιάστηκε ξανά ως πολυτελές resort το 2015 ενώ η τιμή διανυκτέρευσης αρχίζει από 410 δολάρια.

Αποτελείται από τέσσερις ξενώνες κατασκευασμένους από καραβόπανο, που μπορούν να φιλοξενήσουν οκτώ επισκέπτες και μόνο κατόπιν συνεννόησης.

Βρίσκεται δίπλα σε λιμνοθάλασσα, λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια, είναι ανοιχτό από τον Μάιο έως τον Δεκέμβριο.

Το resort διαθέτει μεγάλη ιδιωτική παραλία ενώ  βρίσκεται κοντά σε τοποθεσίες που έχουν συμπεριληφθεί στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Το κόστος διανυκτέρευσης ξεκινά από τα 389 δολάρια ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν παροχές όπως σπα, ολιστικές θεραπείες κτλ.

Δύο ώρες από το Δουβλίνο, το Adare Manor βρίσκεται σε ένα  καταπρόασινο τοπίο, 840 στρέμματων.

Διαθέτει γήπεδο γκολφ και  βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο. Η διαμονή κοστίζει  από 384 δολάρια τη νύχτα.

Πρόκειται για ένα resort που δημιουργήθηκε το 2006, με 7 σκηνές οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν  μέχρι16 άτομα.

Οι χώροι του έχουν ιδιαίτερη διακόσμηση ενώ στους επισκέπτες παρέχονται δραστηριότητες όπως σαφάρι και βόλτες με αερόστατο.

Πρόκειται για ένα κάστρο που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα και ήταν κάποτε η κατοικία της οικογένειας O' Brien. Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό τη δεκαετία του 1960. Οι τιμές διανυκτέρευσης ξεκινούν από 275 δολάρια.

Εκτός από την εμπειρία που προσφέρει στον επισκέπτη να μείνει σε ένα πολυτελές κάστρο, διαθέτει επίσης σπα καθώς και γήπεδο γκολφ. Επίσης προσφέρει δραστηριότητες όπως ιππασία και τοξοβολία.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

18:22

Αύριο η υπογραφή της σύμβασης για την ερευνητική γεώτρηση στο Block 2 στο Ιόνιο

18:21

Χρηματιστήριο Αθηνών: Άλμα τζίρου και... αισιοδοξίας

18:14

Γερμανία και Ουκρανία αποφάσισαν εμβάθυνση της στρατιωτικής τους συνεργασίας

18:13

ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Στις 22 Απριλίου η καταβολή των τόκων προς τους δικαιούχους των ομολογιών

18:05

Κατέβασε απότομα στροφές η «μηχανή» εξαγωγών της Κίνας

18:04

Επιβεβαιώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Μακρόν στην Ελλάδα

18:04

Δεκαεπτά χώρες καλούν το Ισραήλ και τον Λίβανο να «αδράξουν την ευκαιρία» των ειρηνευτικών συνομιλιών

17:59

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: «Η φύλαξη των συνόρων γίνεται με πλήρη σεβασμό στο διεθνές και ενωσιακό δίκαιο»

17:50

Eurobank: Έκδοση ομολογιών senior preferred ύψους 400 εκατ. ευρώ

17:43

Johnson & Johnson: Πάνω από τις εκτιμήσεις κέρδη και έσοδα στο α' τρίμηνο

17:42

Λαγκάρντ: Η Ευρώπη βρίσκεται ανάμεσα στο βασικό και το δυσμενές σενάριο της ΕΚΤ

17:42

Ο πόλεμος στο Ιράν ίσως κοστίσει στους Αμερικανούς φορολογούμενους 1 τρισ. δολάρια

17:38

Επικεφαλής Rosatom: Μόλις 20 άτομα προσωπικό παραμένουν στον πυρηνικό σταθμό του Μπουσέρ

17:27

Ουκρανία: «Θύελλα» ρωσικών πυραυλικών επιθέσεων σε Ντονέτσκ και Ντινπρό

17:15

ΔΝΤ: Δοκιμασία για τις αγορές ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή

17:11

Καρκίνος του πνεύμονα: Η πρόσβαση στις καινοτόμες θεραπείες παραμένει ζητούμενο για τους ασθενείς

17:09

Συγκεντρώσεις και πορείες κτηνοτρόφων στη Μυτιλήνη - Διαμαρτυρία στο λιμάνι

16:59

Wall Street: Κέρδη με ώθηση από τεχνολογία και τράπεζες

16:58

Τραμπ για Μελόνι: «Νόμιζα ότι είχε θάρρος, αλλά έκανα λάθος»

16:37

Επανέκδοση 10ετούς ομολόγου την Τετάρτη 15/4 από τον ΟΔΔΗΧ

16:30

Ο Μακρόν ζητά την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ

16:22

Τουλάχιστον δύο πλοία διέσχισαν τα Στενά του Ορμούζ μετά την εφαρμογή του αμερικανικού αποκλεισμού

16:21

Συνομιλίες Ισραήλ - Λιβάνου σήμερα στην Ουάσινγκτον χωρίς τη Χεζμπολάχ

16:13

ΔΥΠΑ: Νέα αξιολογημένα προγράμματα κατάρτισης στο πρόγραμμα για εργαζόμενους

16:13

Η Fed ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον πλουσιότερο επικεφαλής στην ιστορία της

16:09

Χατζηδάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Παρεμβάσεις για ελλείμματα, μονιμότητα, Δικαιοσύνη

16:04

ΕΚΤ: Προτάσεις για ενιαία τραπεζική αγορά και ασφάλιση καταθέσεων

16:00

ΔΝΤ: Δυσμενές σενάριο για πληθωρισμό πάνω από 6% με πετρέλαιο στα 125 δολάρια και το 2027

16:00

ΔΝΤ για Ελλάδα: «Φρένο» στην ανάπτυξη - Έκρηξη τιμών και ενεργειακό σοκ λόγω Μέσης Ανατολής

15:56

Σε εξέλιξη η δημόσια διαβούλευση για το Ταμείο Καινοτομίας Φαρμάκου

gazzetta
gazzetta reader insider insider