Συνεχίζονται οι εξαγωγές πετρελαίου στη Σαουδική Αραβία

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνεχίζονται οι εξαγωγές πετρελαίου στη Σαουδική Αραβία
Δύο εργοστάσια της Aramco δέχθηκαν επίθεση από drones.

Η κρατική τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας, επικαλούμενη τον ανταποκριτή της, μετέδωσε το Σάββατο ότι "συνεχίζονται οι εξαγωγές πετρελαίου" από το βασίλειο.

Η είδηση ακολουθεί τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που πραγματοποίησε σήμερα η οργάνωση των Χούτι στην Υεμένη σε δύο εργοστάσια της σαουδαραβικής εταιρείας Aramco, στο Αμπκάικ και το Χουράις, στην Ανατολική Επαρχία του βασιλείου.

Όπως δήλωσε νωρίτερα στο δίκτυο Al Mairah TV ο στρατιωτικός εκπρόσωπος της οργάνωσης, οι Χούτι ανέπτυξαν 10 drones με στόχο της εγκαταστάσεις αυτές και πρόκειται να διευρύνουν τις επιθέσεις τους στη Σαουδική Αραβία, η οποία ηγείται ενός συνασπισμού που πολεμά εναντίον τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Οι «χρυσές» ειδικότητες με βέβαιο διορισμό - Οι «σίγουροι» και τα αουτσάιντερς για μια θέση στο Δημόσιο

ΑΤΜ τραπεζών: Τι αλλάζει από σήμερα

Δημογραφικό: Ποιοι δήμοι προσφέρουν επιδόματα και παροχές για να ενισχύσουν τις γεννήσεις

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider