Ειδήσεις | Διεθνή
04-08-2019 | 09:10

Πέντε εξωφρενικά πράγματα που σκέφτηκαν για να βρουν δουλειά 

Μοιράσου το
Πέντε εξωφρενικά πράγματα που σκέφτηκαν για να βρουν δουλειά 

Μεταξύ αυτών διαφημιστικές πινακίδες, μεταμφιέσεις ακόμη και τατουάζ.

Η αναζήτηση εργασίας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ορισμένοι μάλιστα βρίσκουν διάφορους εφευρετικούς τρόπους για να τραβήξουν την προσοχή των μελλοντικών τους εργοδοτών. 

Δείτε μερικά από τα πιο εξωφρενικά πράγματα που σκέφτηκαν κάποιοι παρακάτω: 

 

Ο Rudolph Troncone ήθελε πάρα πολύ να προσληφθεί ως μαθητευόμενος για το καλοκαίρι στην εταιρεία R/GA και αποφάσισε να το δείξει χτυπώντας τατουάζ με το λογότυπο της εταιρείας. Τελικά η κίνηση αυτή απέδωσε και ο Troncone πήρε την πολυπόθητη δουλειά. 
 

Τη δημοφιλή πλατφόρμα eBay θέλησε να εκμεταλλευτεί ένας Βρετανός και αποφάσισε να… δημοπρατήσει τον εαυτό του για 16.000 λίρες. Όταν κάποιος πάταγε πάνω στην περιγραφή προϊόντος διάβασε το βιογραφικό του απεγνωσμένου υποψηφίου. 
 

Η Leah Bowman ήθελε να αποκτήσει εργασιακή εμπειρία σε μια διαφημιστική εταιρεία. Τελικά αποφάσισε αντί για το κλασσικό «βαρετό» βιογραφικό να στείλει σε πιθανούς εργοδότες ένα δικό της σετ Lego που τους καλούσε να φτιάξουν «τον τέλειο μαθητευόμενο». Τώρα δουλεύει σε μια εταιρεία στο Σικάγο. 
 

Ένας άνδρας, απογοητευμένος και αυτός από τη αναζήτηση εργασίας χωρίς αποτέλεσμα, αποφάσισε να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους υποψηφίους με διαφορετικό τρόπο. Πριν τη συνέντευξη φόρεσε το κοστούμι του αλλά και μια πορτοκαλί περούκα που τον έκανε να μοιάζει με τον τραγουδιστή των Guns N’ Roses, Axl Rose. Ο ίδιος έβγαλε την περούκα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, λέγοντας ότι ένιωθε γελοίος. Το πραγματικά παράξενο είναι ότι έφυγε από εκεί με μια πρόταση για δουλειά. 

Ο Adam Pacitti αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο το 2012 αλλά δεν έβρισκε δουλειά. Αφού έστειλε περί τα 250 βιογραφικά κατάλαβε ότι έπρεπε να διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους υποψηφίους και έτσι έφτιαξε ένα ειδικό site, ενώ νοίκιασε και μια διαφημιστική πινακίδα. Τελικά ο ίδιος δήλωσε ότι βρήκε δουλειά. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.