Τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει ο Κάνιε Γουέστ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει ο Κάνιε Γουέστ

Με περιουσία που υπολογίζεται στα 250 εκατ. δολάρια ο Κάνιε Γουέστ μπορεί να έχει ότι σχεδόν ότι θέλει. Και έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα ακριβά πράγματα.

Μαζί με τη γυναίκα του, την Κιμ Καρντάσιαν, ξοδεύουν τεράστια ποσά σε μεγάλα σπίτια, πολυτελή αυτοκίνητα και πλουσιοπάροχες διακοπές.

Δείτε τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει ο Κάνιε Γουέστ.

Ένα ιδιωτικό τζετ θεωρείται αναμενόμενο για μια διασημότητα που έχει πολλά εκατομμύρια. Και εδώ όμως ο Κάνιε Γουέστ βρήκε τρόπο να ξεχωρίσει έχοντας ως ιδιωτικό τζετ ένα Boeing 747.  Το αεροπλάνο ήταν δώρο από την Adidas και ο Κάνιε το ονομάζει ως «Yeezy floating office».  
 

Ο Κάνιε αγόρασε την έπαυλη το 2014 και στη συνέχεια ξόδεψε τέσσερα χρόνια μετατρέποντας την στο σπίτι των ονείρων του. Μένοντας ανικανοποίητος από τις αλλαγές στη συνέχεια προχώρησε σε νέες εργασίες ανεβάζοντας το κόστος της ανακαίνισης στα 20 εκατ. δολάρια. 
 

Αυτό το νησί στην Καραϊβική είναι πιθανότατα το πιο ακριβό δώρο που πήρε ποτέ ένα μωρό. Ο Κάνιε και η Κιμ αγόρασαν αυτόν τον μικρό τροπικό παράδεισο δίνοντας 12 εκατ. δολάρια όταν η κόρη τους Νορθ Γουέστ έγινε 2 χρονών το 2013. 
 

Το δαχτυλίδι που δένει ένα διαμάντι 15 καρατίων αξίας 4 εκατ. δολαρίων είναι σίγουρα ένα από τα πιο ακριβά πράγματα που έχει το ζεύγος Καρντάσιαν-Γουέστ. Αυτό μάλιστα είναι το δεύτερο δαχτυλίδι. Το πρώτο άξιζε «μόλις» 1,6 εκατ. δολάρια και κλάπηκε μαζί με άλλα κοσμήματα συνολικής αξίας 10 εκατ. δολαρίων το 2017. 

Ο Γουέστ αγόρασε αυτό το αμάξι το 2014 για 2,4 εκατ. δολάρια. Πιάνει το 0-100 σε 2,5 δευτερόλεπτα. Πλέον η παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου έχει σταματήσει και ήδη θεωρείται συλλεκτικό. 

Αν και το συγκεκριμένο αμάξι κοστίζει περί τα 300.000 δολάρια τα μοντέλα που αγόρασε ο Κάνιε κοστίζουν πολύ παραπάνω και αυτό γιατί είναι θωρακισμένα σε τέτοιο βαθμό που μπορούν να αντέξουν επιθέσεις από: Χειροβομβίδες, νάρκες και βέβαια σφαίρες όλων των διαμετρημάτων. Ο Κάνιε Γουέστ αγόρασε δύο τέτοια. Ένα για τη γυναίκα του και ένα για την κόρη του. Συνολικό κόστος 1,2 εκατ. δολάρια. 
 

Κάποιος που έχει χρυσές τουαλέτες δεν θα μπορούσε να μην έχει και αντίστοιχα κρεβάτια. Ο Κάνιε αγόρασε έξι υπερπολυτελή κρεβάτια ξοδεύοντας περί τα 175.000 δολάρια το καθένα, δηλαδή πάνω από 1 εκατ. δολάρια. 
 

Ο Κάνιε πάει στην τουαλέτα σαν… Βασιλιάς. Ο Κάνιε έχει τέσσερις επιχρυσωμένες τουαλέτες στην έπαυλή του, που του κόστισαν περί τα 750.000 δολάρια. 
 

Αυτό ήταν το δώρο που του έκανε η Κιμ για τον γάμο του. Το αρχικό κόστος του αμαξιού υπολογίζεται στα 400.000 δολάρια. Ωστόσο και αυτό το μοντέλο δεν είναι… μαμά και έτσι μετά απ’ όλες τις τροποποιήσεις που έχει η τιμή του εκτοξεύεται στα 750.000 δολάρια. 

Το ρολόι του Κάνιε Γουέστ δεν θα μπορούσε να είναι του… εμπορίου. Ειδικά κατασκευασμένο για αυτόν το Tiret ρολόι έχει την προσωπογραφία του μουσικού φτιαγμένη με καφέ, κίτρινα, μαύρα και άσπρα διαμάντια. Το κόστος του ανέχεται στα 180.000 δολάρια. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

23:33

Ρούμπιο: Δέκα ναυτικοί έχασαν τη ζωή τους στα Στενά του Ορμούζ λόγω των συγκρούσεων

23:25

Πιθανή συνάντηση Λούλα - Τραμπ τη Πέμπτη: Οργανωμένο έγκλημα και σπάνιες γαίες στο επίκεντρο

23:22

Οριακά κέρδη για τον χρυσό

23:17

Wall Street: Ρεκόρ για S&P 500 και Nasdaq καθώς η εκεχειρία φαίνεται να «κρατά»

22:55

Απώλειες 4% για το πετρέλαιο

22:48

Παπαστεργίου: Έργα 400 εκατ. ευρώ για τις τεχνολογικές ανάγκες των δήμων

22:36

Το Ιράν θεσπίζει μηχανισμό για τη ρύθμιση των διελεύσεων πλοίων στα Στενά του Ορμούζ

22:27

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον πρόεδρο των ΗΑΕ με επίκεντρο τις περιφερειακές εξελίξεις

22:22

Ο Γερμανός ΥΠΕΞ καλεί το Ιράν να εγκαταλείψει το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων

22:11

Ισραήλ: Η πολεμική αεροπορία «θα απαντήσει» σε οποιαδήποτε επίθεση του Ιράν

22:01

Πιερρακάκης: «Ψηφιακό ευρώ, τραπεζική ενοποίηση και τεχνητή νοημοσύνη οι προτεραιότητες των επόμενων μηνών»

21:52

Πτώση ρεκόρ στα παγκόσμια αποθέματα πετρελαίου τον Απρίλιο λόγω Μέσης Ανατολής

21:40

Τηλεφωνική συνομιλία Λαβρόφ - Ρούμπιο για διεθνή ζητήματα και διμερείς σχέσεις

21:34

Ποιον προτείνει ο Μακρόν για την προεδρία της Τράπεζας της Γαλλίας

21:20

ΕΕ: Στο τραπέζι η εγχώρια παραγωγή φυσικού αερίου λόγω της ενεργειακής αστάθειας

21:07

Σε ψυχιατρική κλινική οδηγείται ο δράστης της επίθεσης στη Λειψία

21:00

Euronext: Εγκρίθηκε η απόκτηση μεριδίου 20% στο Ελληνικό Χρηματιστήριο Ενέργειας

20:48

Η ΕΕ καλεί τις ΗΠΑ να τηρήσουν την εμπορική συμφωνία για τους δασμούς

20:39

Στα 16,5 εκατ. ευρώ ο τζίρος της Παπουτσάνης το α' τρίμηνο

20:26

Wall Street: Η SEC προτείνει κατάργηση των τριμηνιαίων εταιρικών αποτελεσμάτων

20:12

Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 οι νεκροί από τις ρωσικές επιθέσεις σε Ζαπορίζια και

20:04

Ο πρόεδρος της Ρουμανίας ξεκινά συνομιλίες για σχηματισμό κυβέρνησης

19:56

Βουλγαρία: Η πρόεδρος Γιότοβα θα δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στο PB του Ράντεφ

19:47

Κορκίδης: Τα τρία σύνθετα σενάρια του πληθωρισμού στην Ευρωζώνη

19:45

Τραμπ: «Το Ιράν πρέπει να φερθεί έξυπνα και να υψώσει λευκή σημαία»

19:30

Κέρδη στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια με φόντο το Ιράν

19:20

Δεσμευτική συμφωνία της Theon για την απόκτηση πλειοψηφικού ποσοστού της γαλλικής Merio

19:13

Ρωσία: Κάθειρξη 12,5 ετών με την κατηγορία της προδοσίας σε δύο ειδικούς στην υπερηχητική τεχνολογία

19:10

Σκληρό σιτάρι 2026: Η ψευδαίσθηση του πολεμικού premium και η σιωπηρή παγίδα της Άγκυρας

19:08

Χατζηδάκης: Πέντε αριστοτελικές αρχές απέναντι στα άκρα και τις ακρότητες

gazzetta
gazzetta reader insider insider