Τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει ο Κάνιε Γουέστ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει ο Κάνιε Γουέστ

Με περιουσία που υπολογίζεται στα 250 εκατ. δολάρια ο Κάνιε Γουέστ μπορεί να έχει ότι σχεδόν ότι θέλει. Και έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα ακριβά πράγματα.

Μαζί με τη γυναίκα του, την Κιμ Καρντάσιαν, ξοδεύουν τεράστια ποσά σε μεγάλα σπίτια, πολυτελή αυτοκίνητα και πλουσιοπάροχες διακοπές.

Δείτε τα 10 πιο ακριβά πράγματα που έχει ο Κάνιε Γουέστ.

Ένα ιδιωτικό τζετ θεωρείται αναμενόμενο για μια διασημότητα που έχει πολλά εκατομμύρια. Και εδώ όμως ο Κάνιε Γουέστ βρήκε τρόπο να ξεχωρίσει έχοντας ως ιδιωτικό τζετ ένα Boeing 747.  Το αεροπλάνο ήταν δώρο από την Adidas και ο Κάνιε το ονομάζει ως «Yeezy floating office».  
 

Ο Κάνιε αγόρασε την έπαυλη το 2014 και στη συνέχεια ξόδεψε τέσσερα χρόνια μετατρέποντας την στο σπίτι των ονείρων του. Μένοντας ανικανοποίητος από τις αλλαγές στη συνέχεια προχώρησε σε νέες εργασίες ανεβάζοντας το κόστος της ανακαίνισης στα 20 εκατ. δολάρια. 
 

Αυτό το νησί στην Καραϊβική είναι πιθανότατα το πιο ακριβό δώρο που πήρε ποτέ ένα μωρό. Ο Κάνιε και η Κιμ αγόρασαν αυτόν τον μικρό τροπικό παράδεισο δίνοντας 12 εκατ. δολάρια όταν η κόρη τους Νορθ Γουέστ έγινε 2 χρονών το 2013. 
 

Το δαχτυλίδι που δένει ένα διαμάντι 15 καρατίων αξίας 4 εκατ. δολαρίων είναι σίγουρα ένα από τα πιο ακριβά πράγματα που έχει το ζεύγος Καρντάσιαν-Γουέστ. Αυτό μάλιστα είναι το δεύτερο δαχτυλίδι. Το πρώτο άξιζε «μόλις» 1,6 εκατ. δολάρια και κλάπηκε μαζί με άλλα κοσμήματα συνολικής αξίας 10 εκατ. δολαρίων το 2017. 

Ο Γουέστ αγόρασε αυτό το αμάξι το 2014 για 2,4 εκατ. δολάρια. Πιάνει το 0-100 σε 2,5 δευτερόλεπτα. Πλέον η παραγωγή του συγκεκριμένου μοντέλου έχει σταματήσει και ήδη θεωρείται συλλεκτικό. 

Αν και το συγκεκριμένο αμάξι κοστίζει περί τα 300.000 δολάρια τα μοντέλα που αγόρασε ο Κάνιε κοστίζουν πολύ παραπάνω και αυτό γιατί είναι θωρακισμένα σε τέτοιο βαθμό που μπορούν να αντέξουν επιθέσεις από: Χειροβομβίδες, νάρκες και βέβαια σφαίρες όλων των διαμετρημάτων. Ο Κάνιε Γουέστ αγόρασε δύο τέτοια. Ένα για τη γυναίκα του και ένα για την κόρη του. Συνολικό κόστος 1,2 εκατ. δολάρια. 
 

Κάποιος που έχει χρυσές τουαλέτες δεν θα μπορούσε να μην έχει και αντίστοιχα κρεβάτια. Ο Κάνιε αγόρασε έξι υπερπολυτελή κρεβάτια ξοδεύοντας περί τα 175.000 δολάρια το καθένα, δηλαδή πάνω από 1 εκατ. δολάρια. 
 

Ο Κάνιε πάει στην τουαλέτα σαν… Βασιλιάς. Ο Κάνιε έχει τέσσερις επιχρυσωμένες τουαλέτες στην έπαυλή του, που του κόστισαν περί τα 750.000 δολάρια. 
 

Αυτό ήταν το δώρο που του έκανε η Κιμ για τον γάμο του. Το αρχικό κόστος του αμαξιού υπολογίζεται στα 400.000 δολάρια. Ωστόσο και αυτό το μοντέλο δεν είναι… μαμά και έτσι μετά απ’ όλες τις τροποποιήσεις που έχει η τιμή του εκτοξεύεται στα 750.000 δολάρια. 

Το ρολόι του Κάνιε Γουέστ δεν θα μπορούσε να είναι του… εμπορίου. Ειδικά κατασκευασμένο για αυτόν το Tiret ρολόι έχει την προσωπογραφία του μουσικού φτιαγμένη με καφέ, κίτρινα, μαύρα και άσπρα διαμάντια. Το κόστος του ανέχεται στα 180.000 δολάρια. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

11:39

Ρωσία: Φυλάκιση 22 ετών σε Λευκορώσο για δολιοφθορές σε σιδηροδρόμους

11:38

Τα δικαιώματα των Όσκαρ περνάνε στο YouTube

11:37

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στηρίζει Ουκρανία και κάθε λύση για τη χρηματοδοτική της σταθερότητα

11:24

Παπασταύρου στην Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν είχα καμία ανάμειξη στην λειτουργία του οργανισμού

11:19

Morgan Stanley: Προς τις 7.500 μονάδες ο S&P 500 το 2026, προσοχή στον πληθωρισμό

11:11

Stock-picking και οριακές διακυμάνσεις στο ταμπλό του ΧΑ

11:05

ΙΟΒΕ: Δεύτερη στην ΕΕ η Ελλάδα στην ταχύτητα εξάπλωσης της χρήσης καρτών

11:03

ΕΣΕΕ: Αυξημένο ως και 7% το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Ράλι στις τιμές των κρεάτων

11:02

ΕΛΤΑ: Τι προβλέπει το σχέδιο αναδιάρθρωσης - Πόσα καταστήματα θα μετασχηματιστούν και οι εξαιρέσεις

11:00

Βραζιλία: Εγκρίθηκε νομοσχέδιο που θα μπορούσε να μειώσει την ποινή του Μπολσονάρου

10:45

Συνεργασία Lamda με Όμιλο Ιατρικού Αθηνών για ένα υπερσύγχρονο και πρωτοποριακό Healthcare Park

10:37

Ζελένσκι: Αύριο η πρώτη επίσκεψη στην Πολωνία μετά την εκλογή Ναβρότσκι

10:36

Κατεύθυνση από την ΕΚΤ αναζητούν οι ευρωαγορές

10:20

Νέες αγορές μετοχών της Intralot από Σωκράτη Κόκκαλη

10:11

ΗΠΑ: Το Κογκρέσο εγκρίνει την οριστική άρση των κυρώσεων στη Συρία

10:07

Βουλή: Στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας η λειτουργία των ΕΛΤΑ

09:57

Βενεζουέλα: Οι εξαγωγές πετρελαίου συνεχίζονται ομαλά παρά τον αποκλεισμό των ΗΠΑ

09:56

Κατατέθηκε η ρύθμιση για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο - Όλη η τροπολογία

09:52

ΑΑΔΕ: ΔΕΟΣ - Ενιαίος ελεγκτικός μηχανισμός για την αντιμετώπιση του οικονομικού εγκλήματος

09:38

Η άνοδος του τουρισμού χτυπά καμπανάκι για επενδύσεις 1,3 δισ. ευρώ στα νησιά

09:35

Εκατοντάδες τρακτέρ αγροτών στους δρόμους των Βρυξελλών ενόψει της Συνόδου Κορυφής

09:28

Καινοτομία χωρίς όρια: Η Huawei παρουσιάζει τη νέα γενιά συσκευών της

09:27

Ενοίκια: Από την 1η Απριλίου 2026 οι πληρωμές μέσω τραπεζικού λογαριασμού

09:11

Νέα συμφωνία Metlen και KNDS για σύγχρονα άρματα μάχης Leopard 2A8

09:05

Δώρο Χριστουγέννων: Ως 19/12 οι πληρωμές - Τι ισχύει με συντάξεις, επιδόματα

08:56

Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνομιλίες ΗΠΑ - Ρωσίας στο Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο

08:41

Έσοδα ρεκόρ στον Παναμά εισέφερε η Διώρυγα το 2025

08:40

Αγρότες: Κομβική πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων στις Σέρρες - Συνεχίζονται οι αποκλεισμοί τελωνείων

08:30

Τι σηματοδοτεί η αλλαγή στη διοικητική πυραμίδα της PepsiCo

08:19

Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Κρίσιμες αποφάσεις για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας

gazzetta
gazzetta reader insider insider