Ειδήσεις | Διεθνή
14-04-2019 | 11:23

Πόσα βγάζουν ανά επεισόδιο οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones 

Μοιράσου το
Πόσα βγάζουν ανά επεισόδιο οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones 

Η παραγωγή της πιο επιτυχημένης σειράς των τελευταίων ετών είναι λογικό να είναι πολύ ακριβή!

To Game of Thrones είναι μια από τις πιο ακριβές σειρές της τηλεόρασης με κάθε επεισόδιο να κοστίζει κοντά στα 15 εκατ. δολάρια. 

Με τόσα εξωτερικά πλάνα και εντυπωσιακά γραφικά, η παραγωγή της πιο επιτυχημένης σειράς των τελευταίων ετών είναι λογικό να είναι πολύ ακριβή. 

Πόσα όμως παίρνουν οι ηθοποιοί;

Δείτε παρακάτω:
 

Αμοιβή ανά επεισόδιο: 500.000 δολάρια
Περιουσία: 16 εκατ. δολάρια

Και ο ηθοποιός που παίζει τον Jammie Lannister ανήκει στο «κλαμπ των 500.000 δολαρίων».  Η περιουσία του υπολογίζεται στα 16 εκατ. δολάρια λόγω του Game of Thrones και άλλων ρόλων που έχει παίξει. 
 

Αμοιβή ανά επεισόδιο: 500.000 δολάρια
Περιουσία: 13 εκατ. δολάρια 

Η Clarke σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Vanity Fair είχε δηλώσει πως «πληρώνομαι ακριβώς το ίδιο με τους άνδρες φίλους μου. Το διασφαλίσαμε όλοι μαζί αυτό». Πέρα από τα 12,5 εκατ. δολάρια που έχει βγάλει από το Game of Thrones η Clarke έχει και άλλες αμοιβές από άλλες ταινίες και διαφημίσεις που έχει παίξει. 
 

Αμοιβή ανά επεισόδιο: 500.000 δολάρια 
Περιουσία: 16 εκατ. δολάρια 

Ο αγαπημένος του κοινού ηθοποιός που παίζει τον Tyrion Lannister, παίρνει αμοιβή ίδια με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, δηλαδή 500.000 δολάρια. Δηλαδή, από το Game of Thrones έχει βγάλει περί τα 12,5 δισ. δολάρια. Όμως πριν από τον ρόλο του Tyrion ο Dinklage είχε ήδη μια πολύ πετυχημένη καριέρα παίζοντας σε ταινίες όπως το The Station Agent, Elf και Chronicles of Narnia. 
 

Αμοιβή ανά επεισόδιο: 500.000 δολάρια 
Περιουσία: 9 εκατ. δολάρια 

Όπως και ο Harrington η Lena Headey που παίζει την Cersei, είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της σειράς και η αμοιβή της ξεκίνησε από τα 300.000 δολάρια το επεισόδιο και ανέβηκε στα 500.000 δολάρια το επεισόδιο. 

Η συνολική της περιουσία είναι λίγο μικρότερη απ’ αυτή του Kit λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε το 2013. 
 

Αμοιβή ανά επεισόδιο: 500.000 δολάρια
Περιουσία: 12 εκατ. δολάρια

Ο Kit Harrington είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones οπότε είναι λογικό να βγάζει πολλά χρήματα. 

Δεδομένου ότι πριν τη δημοφιλή σειρά ήταν σχετικά άσημος ηθοποιός αρχικά η αμοιβή του ήταν πολύ μικρή. Όλα όμως άλλαξαν το 2014. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τότε ο Harrington αναδιαπραγματεύθηκε τον μισθό του στα 300.000 δολάρια ανά επεισόδιο για τις σεζόν 5 και 6. Η κάθε σεζόν είχε 10 επεισόδια, το οποίο σημαίνει πως ο ηθοποιός έβγαλε περί τα 6 εκατ. δολάρια. 

Για τις σεζόν 7 και 8 ο Harrington μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του επαναδιαπραγματεύθηκαν και πάλι τις αμοιβές τους ανεβάζοντας τες στα 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο. Απ’ αυτές τις δύο σεζόν που είχαν συνολικά 13 επεισόδιο, ο Harrington έβγαλε 6,5 εκατ. δολάρια. 
 

Αμοιβή ανά επεισόδιο: Άγνωστο 
Περιουσία: 6 εκατ. δολάρια 

Όπως και με τη Maisie Williams δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την αμοιβή της Sophie Turner. Βέβαια η ηθοποιός έχει κλείσει σημαντικές συμφωνίες συμμετέχοντας και σε άλλα δυνατά franchise όπως το Χ-Men. 
 

Αμοιβή ανά επεισόδιο:  150.000 δολάρια… μάλλον… 
Περιουσία: 6 εκατ. δολάρια 

Σε αντίθεση με τα πρωτοκλασάτα ονόματα ο μισθός των ηθοποιών δεύτερης κλίμακας όπως η Maisie Williams δεν είναι γνωστός. Το site Celebrity Net Worth εκτιμά πως η νεαρή ηθοποιός παίρνει 150.00 δολάρια το επεισόδιο. Η περιουσία της υπολογίζεται στα 6 εκατ. δολάρια από τοις αμοιβές του GoT αλλά και απ’ άλλες ταινίες που έχει παίξει. 
 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.