General Motors: Σταδιακή επανεκκίνηση της παραγωγής στο Μεξικό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
General Motors: Σταδιακή επανεκκίνηση της παραγωγής στο Μεξικό
Η GM Mexico ανακοίνωσε ότι τα εργοστάσια στις πόλεις Ράμος Αρίζπε και Σιλάο είναι πιθανό να αρχίσουν να λειτουργούν από σήμερα.

Τη σταδιακή επανεκκίνηση στις γραμμές παραγωγής για τα συστήματα μετάδοσης κίνησης και τους κινητήρες στα εργοστάσιά της στην πόλη Ράμος Αρίσπε στην βόρεια Πολιτεία Κοαουίλα, αλλά και στην κεντρική πόλη Σιλάο, ανακοίνωσε από χθες General Motors.

Η GM Mexico ανακοίνωσε ότι τα εργοστάσια στις πόλεις Ράμος Αρίζπε και Σιλάο είναι πιθανό να αρχίσουν να λειτουργούν από σήμερα ανάλογα με τη διαθεσιμότητά των προμηθευτών τους, ενώ εξετάζεται αν θα γίνει επανεκκίνηση της παραγωγής στα εργοστάσια της πόλης Τολούκα, αλλά και στα εργοστάσια της Πολιτείας Σαν Λουίς Ποτοσί.

Ήταν αναγκαία η λήψη δραστικών μέτρων

Η εκτελεστική διευθύντρια (CEO) της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας General Motors (GM) Μέρι Μπάρα και η Ντίβια Σουργιαντεβάρα, η οικονομική διευθύντρια της εταιρείας (CFO), δήλωσαν στην αρχή της καραντίνας στις ΗΠΑ, ότι η GM πρέπει να πάρει άμεσα και δραστικά μέτρα με στόχο να περικόψει τα κόστη.

Συγκεκριμένα, η Μπάρα είχε δηλώσει πως η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία των ΗΠΑ «μειώνει δραστικά το κόστος όπου αυτό είναι δυνατό, μέσω της αναστολής υλοποίησης ορισμένων προγραμμάτων εργασίας, αλλά και της μείωσης των προϋπολογισμών μάρκετινγκ, ενώ λαμβάνονται και εκατοντάδες άλλα μέτρα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider