Το bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα $8.000, λέει ο επικεφαλής επενδυτής της Guggenheim -«Σκουπίδια» τα περισσότερα crypto

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το bitcoin θα μπορούσε να φτάσει τα $8.000, λέει ο επικεφαλής επενδυτής της Guggenheim -«Σκουπίδια» τα περισσότερα crypto
Περαιτέρω πρώτη του bitcoin από τα τρέχοντα επίπεδα, που δεν αποκλείεται να το οδηγήσει ακόμη και στα 8.000 δολάρια, προβλέπει ο Guggenheim επικεφαλής επενδύσεων της Guggenheim, Scott Minerd. 

Περαιτέρω πρώτη του bitcoin από τα τρέχοντα επίπεδα, που δεν αποκλείεται να το οδηγήσει ακόμη και στα 8.000 δολάρια, προβλέπει ο επικεφαλής επενδύσεων της Guggenheim, Scott Minerd.

Μια τέτοια κίνηση θα αντιστοιχούσε σε κατρακύλα άνω του 70% σε σύγκριση με τη σημερινή τιμή, λίγο πάνω απο τα 30.000 δολάρια.

«Όταν δεις επίμονη διάσπαση κάτω από τα 30.000 δολάρια τότε τα 8.000 δολάρια είναι ο τελικός προορισμός, συνεπώς θεωρώ ότι έχουμε ακόμη μεγαλύτερο περιθώριο πτώσης, ιδιαίτερα με την Fed να υιοθετεί περιοριστική πολιτική», είπε ο Minerd σε συνέντευξη στο CNBC, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός. Ο Minerd αναφερόταν στην αύξηση των επιτοκίων και τη σύσφιξη της νομισματικής πολιτικής από την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ.

Από τη στιγμή που έχασε τα 30.000 δολάρια νωρίτερα αυτόν τον μήνα, το bitcoin έχει δυσκολευτεί να ανακάμψει σημαντικά πάνω από αυτό το επίπεδο και υποχωρεί τακτικά κάτω από αυτό.

Εάν η πρόβλεψη του Minerd επαληθευτεί, θα καταφέρει μεγαλύτερο πλήγμα στο bitcoin και την ευρύτερη αγορά κρυπτονομισμάτων που είδε αξία 500 δισ. δολαρίων να εξανεμίζεται τον περασμένο μήνα. Μόνο τις τελευταίες 30 μέρες το bitcoin έχει κάνει βουτιά περίπου 24%.

Ο επενδυτής είπε επίσης ότι τα περισσότερα crypto είναι «σκουπίδια» αλλά ότι το bitcoin και το ehtereum θα επιβιώσουν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Φρέιζερ (Citi): Η Ευρώπη αναπόφευκτα θα πέσει σε ύφεση

gazzetta
gazzetta reader insider insider