Ο Λιονέλ Μέσι μπαίνει στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, με 20 εκατ. δολάρια από την Socios

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο Λιονέλ Μέσι μπαίνει στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, με 20 εκατ. δολάρια από την Socios
Η συμφωνία των δύο πλευρών δεν περιλαμβάνει την πληρωμή του Μέσι σε crypto και θα έχει 3ετή διάρκεια.

Στην αγορά των κρυπτονομισμάτων εισέρχεται επισήμως ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να υπογράφει διαφημιστική συμφωνία αξίας άνω των 20 εκατ. δολαρίων με την Socios.com.

Σύμφωνα με το Reuters, η συμφωνία των δύο πλευρών προβλέπει ότι οι απολαβές του Μέσι από την Socios δεν θα πληρώνονται σε crypto, θα έχει 3ετή διάρκεια και έρχεται καθώς η Socios θέλει να διαφημιστεί και να προμοτάρει το brand της εν όψει του Μουντιάλ του Κατάρ, που ξεκινά τον Νοέμβριο του 2022.

Ο Αργεντινός θα συμμετάσχει σε εμπορικές και προωθητικές δράσεις της Socios, αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Υπενθυμίζεται πως μέρος της πληρωμής του Μέσι για τη μετακίνηση του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί τον περασμένο Αύγουστο ήταν σε crypto.

Η Socios πωλεί οπαδικά κρυπτονομίσματα για περισσότερους από 130 αθλητικούς οργανισμούς, έχοντας στο πελατολόγιο της ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Παρί, η Μπάρτσελόνα, η Γιουβέντους και η Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτή η επιλογή των ομάδων, παρότι προσθέτει έσοδα στα ταμεία τους, έχει προκαλέσει αντιδράσεις από οπαδούς των συλλόγων, που ισχυρίζονται ότι πρόκειται για τέχνασμα που αυξάνει περαιτέρω τα κόστη για την τσέπη τους.

Ο Μέσι γίνεται ο τελευταίος από τους σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού που μπαίνει στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, ακολουθώντας άλλους θρύλους, όπως ο ΛεΜπρον Τζέιμς από το NBA και ο Τομ Μπρέιντι από το NFL.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider