NFT: Ο αστέρας του τένις Βαβρίνκα ξεκινά να παίζει... νέο παιχνίδι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
NFT: Ο αστέρας του τένις Βαβρίνκα ξεκινά να παίζει... νέο παιχνίδι
Ο τενίστας Σταν Βαβρίνκα, τρεις φορές νικητής Γκραν Σλαμ, είναι ένας ακόμη celebrity από τον χώρο του αθλητισμού που στηρίζει ένα project NFT, λανσάροντας μια συλλογή από 5.555 NFT τενίστες.

Ο τενίστας Σταν Βαβρίνκα, τρεις φορές νικητής Γκραν Σλαμ, είναι ένας ακόμη celebrity από τον χώρο του αθλητισμού που στηρίζει ένα project NFT, λανσάροντας μια συλλογή από 5.555 NFT τενίστες, τους οποίους μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ιδιοκτήτες τους για να συμμετάσχουν στο πρώτο εικονικό τουρνουά τένις που θα λάβει χώρα στο metaverse.

«Ο κόσμος των NFT βρυχάται και αλλάζει τόσο γρήγορα», είπε ο Βαβρίνκα την Τετάρτη, οπότε ανακοίνωσε την εκκίνηση της δοκιμαστικής εκδοχής του παιχνιδιού στα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου.

Οι ιδιοκτήτες NFTs παικτών τένις θα μπορούν να πάρουν μέρος σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο «Ballman Meta Stadium» για να κερδίσουν έπαθλα όπως το χρηματικό βραβείο Ethereum Prize. Θα μπορούν επίσης να αγοράζουν αναβαθμίσεις για να αυξάνουν τις πιθανότητες των παικτών τους να κερδίζουν αγώνες.

«Τα NFT έχουν να κάνουν με την κοινότητα και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε», είπε ο Ελβετός τενίστας. Η δημιουργία και οι πωλήσεις των Ballman NFTs θα ξεκινήσουν στις 7 Φεβρουαρίου με ιδιωτική πώληση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider