Nissan: Επέκτεινε το τεχνικό της κέντρο στο Michigan - Στόχος τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Nissan: Επέκτεινε το τεχνικό της κέντρο στο Michigan - Στόχος τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα
Η επέκταση του κέντρου παρέχει στη Nissan τη δυνατότητα να διεξάγει πλήρεις δοκιμές σύγκρουσης οχημάτων, πιστοποίηση οχημάτων, δοκιμές προηγμένης ανάπτυξης και συγκριτική αξιολόγηση.

Η Nissan επέκτεινε το τεχνικό της κέντρο με έδρα το Michigan, με στόχο τη βελτίωση της διαδικασίας ανάπτυξης οχημάτων και τη συμβολή στη μείωση των θανάτων από ατυχήματα.

Η επέκταση του κέντρου παρέχει στη Nissan τη δυνατότητα να διεξάγει πλήρεις δοκιμές σύγκρουσης οχημάτων, πιστοποίηση οχημάτων, δοκιμές προηγμένης ανάπτυξης και συγκριτική αξιολόγηση. Οι μηχανικοί μπορούν να πραγματοποιήσουν 48 διαφορετικές προσομοιώσεις δοκιμών σύγκρουσης παθητικής ασφάλειας, λειτουργώντας αποτελεσματικά ως προς το χρονοδιάγραμμα και την ανάλυση των αποτελεσμάτων. Οι εγκαταστάσεις των 10 και πλέον στρεμμάτων, είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα φωτογραφικά συστήματα υψηλής ταχύτητας, συστήματα συλλογής δεδομένων και με ένα ακριβές σύστημα ρυμούλκησης οχημάτων. Επιπλέον, ο χώρος διαθέτει ένα εργαστήριο βαθμονόμησης ανδρείκελων για τις δοκιμές, χώρο για την προετοιμασία των οχημάτων και ένα εργαστήριο ασφάλειας πεζών.

Σε ό,τι αφορά τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το νέο εργαστήριο είναι εξοπλισμένο για να αξιολογήσει την ακεραιότητα των μπαταριών υψηλής τάσης των EVs, αξιοποιώντας την εμπειρία των βέλτιστων πρακτικών και πρωτοπορίας στην ηλεκτρική κινητικότητα, για πάνω από μια δεκαετία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider