Αυτοκίνητο
28-05-2021 | 15:05

O Όμιλος Συγγελίδη στηρίζει το EcoFest 2021

Newsroom
Μοιράσου το
O Όμιλος Συγγελίδη στηρίζει το EcoFest 2021
live updates: Ανανεώθηκε πριν

O Όμιλος Συγγελίδη στηρίζει περήφανα το EcoFest 2021, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πλατεία Νερού στον ευρύτερο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στις 4, 5 και 6 Ιουνίου. Πρόκειται για μια τριήμερη διοργάνωση αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, τις πράσινες και έξυπνες πόλεις και τηβιώσιμη μετακίνηση.

Το EcoFest 2021 διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας, την Περιφέρεια Αττικής και τον Αναπτυξιακό Οργανισμό της Περιφέρειας Αττικής, Νέα Μητροπολιτική Αττική. Τελεί δε, υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της ΚΕΔΕ και της Ε.Ο.Κ.

Ο Όμιλος Συγγελίδη θα δηλώσει ηχηρό «παρών» γνωστοποιώντας στο ευρύ κοινό όλες τις εξηλεκρισμένες εκδόσεις μοντέλων των μαρκών Peugeot, Citroën, DS Automobiles και Mazda, που εκπροσωπεί στην ελληνική αγορά. 

Στο πλαίσιο της χορηγίας του Ομίλου Συγγελίδη, η Peugeot θα παρουσιάσει στατικά τα δημοφιλή μοντέλα e-208, e-2008, 3008HYBRID4 καθώς και το e-Expert από την γκάμα των ελαφρών επαγγελματικών της. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν για τρεις ημέρες, την ευκαιρία να κάνουν δοκιμαστική οδήγηση σε προκαθορισμένη διαδρομή συνοδεία πωλητή. Την παρουσία της Peugeot θα εμπλουτίσουν και ηλεκτρικά ποδήλατα της γαλλικής μάρκας, τα οποία θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της εκδήλωση, για δοκιμαστική οδήγηση.

Η Citroën θα παρουσιάσει στατικά τα μοντέλα e-C4 C-Cross και C5 Aircross Plug- in-Hybrid, ενώ την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους θα κάνουν δύο AMI! Ταυτόχρονα θα διαθέτει τα  e-C4 C-Cross και C5 Aircross Plug-in Hybrid και για δοκιμαστική οδήγηση με την συνοδεία πωλητών του Δικτύου.

Η DS Automobiles θα παρουσιάσει στατικά τα μοντέλα DS 3 Crossback E-Tense και DS 7 Crossback E-Tense Plug-in Hybrid 4X4, ενώ ταυτόχρονα θα διαθέτει τα εν λόγω μοντέλα και για δοκιμαστική οδήγηση με την συνοδεία πωλητών. H Mazda θα συμμετέχει στο Ecofest με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της μάρκας, το πολυβραβευμένο ΜΧ-30. Εφοδιασμένο με τον επαναστατικό κινητήρα e-Skyactiv, το ηλεκτρικό SUV της Mazda θα είναι διαθέσιμο και για δοκιμαστική οδήγηση.

To τριήμερο του EcoFest θα προσελκύσει πλήθος επισκεπτών – μικρών και μεγάλων – οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος σε πολλαπλές βιωματικές δράσεις, να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν περιβαλλοντικά με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Το EcoFest θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό και τις τρεις ημέρες από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.30 το βράδυ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.