8 αξεσουάρ αυτοκινήτων για μόνιμα ανικανοποίητους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
8 αξεσουάρ αυτοκινήτων για μόνιμα ανικανοποίητους
Οι εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν τους πιο τρελούς εξοπλισμούς, προκειμένου να εξατομικεύσουν οι πελάτες τους το λατρεμένο τους τετράτροχο και να προσθέσουν την προσωπική τους νότα.

Δεν έχει όρια η φαντασία και η επινοητικότητα των εταιρειών αυτοκινήτου, προκειμένου να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο ιδιόρρυθμους πελάτες τους. Ετσι μπορούν να εξατομικεύσουν οι υποψήφιοι αγοραστές το μοντέλο, που σκοπεύουν να παραγγείλουν και να το κάνουν διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα. Σε πολλές περιπτώσεις εξωτικών μοντέλων πολυτελείας κοστίζουν αυτά τα εξωπραγματικά αξεσουάρ όσο ένα καινούριο αυτοκίνητο ή ακόμη και περισσότερο, ωστόσο υπάρχουν πελάτες που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν όσο – όσο, προκειμένου να κάνουν το…κομμάτι τους.

Βεβαίως, τα έξυπνα και ιδιαίτερα αξεσουάρ δεν πρέπει να συνδυάζονται υποχρεωτικά με πανάκριβα μοντέλα ούτε και να κοστίζουν μία περιουσία, όπως επιβεβαιώνουν και ορισμένα από τα οκτώ παραδείγματα, τα οποία επιλέξαμε.

Ορισμένα μοντέλα της Skoda, όπως η λιμουζίνα Superb και το εντυπωσιακό SUV Kodiaq, πρωτοτυπούν με μία θήκη ενσωματωμένη στην πόρτα, μέσα στην οποία υπάρχει μία ομπρέλα βροχής για ώρα ανάγκης. Μπορούμε λοιπόν να πούμε, ότι για τους κατόχους αυτοκινήτων Skoda, πέρα...βρέχει!

Η Mercedes SLK είχε κάνει πάταγο κατά το λανσάρισμά της χάρη στη σπαστή μεταλλική οροφή της. Ωστόσο το γερμανικό μοντέλο διέθετε και άλλες καινοτομίες, όπως ήταν το σύστημα ‘’Airscarf’’ με στόμια στα προσκέφαλα του αυτοκινήτου, από τα οποία έβγαινε ζεστός αέρας, για να μην κρυολογήσει ο οδηγός με ανοιχτή την οροφή. Μάλιστα η ένταση της ροής και η θερμοκρασία του αέρα ήταν ρυθμιζόμενες.

Πολλά supercars υστερούν σε χώρους. Γι αυτό και οι κατασκευαστές τους συνεργάζονται μερικές φορές με γνωστές εταιρείες, που φτιάχνουν –μεταξύ άλλων- βαλίτσες, ώστε να εξελίξουν ειδικά σετ κομμένα και ραμμένα στις διαστάσεις των μοντέλων τους. Μία τέτοια συνεργασία είχε κάνει για παράδειγμα η BMW με τη Louis Vuitton στο λανσάρισμα της ηλεκτρικής i8.

Βέρο ιταλικό μοντέλο αποδεικνύεται το Fiat 500 L, που είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως και επτά επιβάτες. Το οικογενειακό πολυμορφικό μπορεί να παραγγελθεί από το εργοστάσιο με μηχανή του καφέ, που πιάνει σε ειδική βάση ανάμεσα στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού και προέρχεται από τη γνωστή εταιρεία Lavazza.

Oι πολυτελέστατες εκδόσεις Maybach της Mercedes S-class περιλαμβάνουν έναν απίστευτο εξοπλισμό. Ωστόσο ακόμη και έτσι, υπάρχουν και κάποια εξτρά αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων και η δυνατότητα «ντυσίματος» του κόκπιτ με λεπτές πλάκες γρανίτη.

Οι οροφές των Rolls-Royce Wraith, Dawn, Phantom και Ghost μπορούν να παραγγελθούν με 1.340 μικροσκοπικά λαμπάκια, που τοποθετούνται ένα – ένα με το χέρι στον ουρανό των χλιδάτων μοντέλων. Μάλιστα ο οδηγός μπορεί να επιλέξει και φωτεινά σχήματα, όπως π.χ. το σήμα της αγαπημένης του ομάδας, την απεικόνιση του γαλαξία, κλπ., αρκεί να είναι διατεθειμένος να πληρώσει περίπου 12.000 ευρώ για το συγκεκριμένο αξεσουάρ.

Η βρετανική μάρκα προσφέρει ως αξεσουάρ για τη Bentayga ένα σετ πίκνικ, που κοστίζει γύρω στις 26.000 ευρώ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ασημένια μαχαιροπήρουνα, σερβίτσιο από γαλλική πορσελάνη, κρυστάλλινα ποτήρια, όπως επίσης ένα μικρό, φορητό ψυγειάκι.

Το στούντιο σχεδιασμού της Tesla παρουσίασε μία Powerbank για τη φόρτιση κινητών τηλεφώνων σε σχήμα μινιατούρας ενός φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων. Η Powerbank είναι συμβατή με όλες τις μάρκες Smartphones και κοστίζει στις ΗΠΑ 45 δολάρια, δηλαδή περίπου 39 ευρώ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

20:10

Μερτς για συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ: Απαιτείται τώρα μια τελική απόφαση - Δεν θα δεχτούμε επιδείνωσή της

20:00

ΗΠΑ: Αδύναμο δολάριο, ρεκόρ στη Wall Street και αυξανόμενοι κίνδυνοι από τους ξένους επενδυτές

19:59

Συνάντηση Στουρνάρα – Κοντογεώργη: Η χώρα συνεχίζει το δρόμο της υπευθυνότητας απέναντι σε κάθε είδους λαϊκισμό

19:55

Μητσοτάκης: Νέα εποχή για την Εκκλησία της Κρήτης

19:43

Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών

19:30

«Σε καμία περίπτωση»: Ο Μπέσεντ διαψεύδει για παρέμβαση των ΗΠΑ στο γεν

19:22

Ευρωαγορές: Απώλειες στους δείκτες με «βαρίδια» ASML και LVMH

19:05

Γεραπετρίτης στο ΣΑ ΟΗΕ: Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή αποτελεί επιτακτική ηθική, πολιτική και ανθρωπιστική αναγκαιότητα

19:03

Βιολάντα: Ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και οι άλλοι 2 κατηγορούμενοι

18:54

Ρούμπιο: Θα βρεθεί μια λύση αναφορικά με τη Γροιλανδία που θα ικανοποιεί «όλους»

18:46

Κεφαλογιάννη: Η ενίσχυση της θέσης της Ελλάδας στην ινδική αγορά αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα

18:43

HSBC: Αρνητική για το ΧΑ η αναβάθμιση από MSCI

18:42

Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο: Λιγότεροι κατά 20% οι πόροι της ΕΕ για τα κράτη το 2028 - 2034

18:42

Ντομπρόβσκις: Η ΕΕ χρειάζεται το ψηφιακό ευρώ για να ανεξαρτητοποιηθεί από τις ΗΠΑ

18:35

Ανωμερίτης: Δεν είχα καμία σχέση με τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ - Μικρές, ασήμαντες, μεμονωμένες οι παραβατικότητες επί θητείας μου

18:33

Σε χαμηλό 4ετίας το δολάριο ενώ ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι «τα πάει πολύ καλά»

18:17

Μπρατάκος: Πλατφόρμα για τη χρηματοδότηση και πρόταση για τη θεσμοθέτηση της διαιτησίας από το ΕΒΕΑ

18:12

ΕΕ: Ανησυχία για εξάρτηση από το αμερικανικό φυσικό αέριο μετά τη Γροιλανδία

18:05

ΟΠΕΚΑ: Καταβάλλονται την Παρασκευή επιδόματα ύψους 197,2 εκατ. ευρώ

17:54

Megal deal στις εταιρείες χρυσού: Η κινεζική Zijin εξαγοράζει την καναδική Allied Gold για 4 δισ. δολάρια

17:47

Νέα άνοδος στο ΧΑ με ιλιγγιώδη τζίρο - Ξεπέρασε τα €1,3 δισ. στο διήμερο

17:42

Θεμιστοκλέους: 2,8 εκατομμύρια πολίτες έχουν εμβολιαστεί κατά της γρίπης

17:36

Κίνα: «Ναι» στην εισαγωγή της πρώτης παρτίδας τσιπ H200 της Nvidia

17:27

Ένας παντοδύναμος πρόεδρος για την Ευρώπη: Ο Βέμπερ ζητά συγχώνευση Κομισιόν και Συμβουλίου

17:25

Υγεία: Οι άνδρες εμφανίζουν καρδιαγγειακές παθήσεις πολλά χρόνια πριν από τις γυναίκες

17:17

Γάζα: Η Χαμάς δηλώνει έτοιμη να παραδώσει την εξουσία στην Εθνική Επιτροπή

17:02

Wall Street: Με άλμα στις 7.000 μονάδες υποδέχεται Fed - Big Tech ο S&P 500

16:57

Ιράν: «Είμαστε έτοιμοι για διάλογο αλλά θα απαντήσουμε αν προκληθούμε»

16:53

Η ρωσική στρατιωτική παρουσία στη Συρία στην κορυφή της ατζέντας των συνομιλιών Πούτιν –Σάρα

16:45

Ιράν: Εκτελέστηκε άνδρας που είχε καταδικαστεί για κατασκοπεία για λογαριασμό του Ισραήλ

gazzetta
gazzetta reader insider insider