8 αξεσουάρ αυτοκινήτων για μόνιμα ανικανοποίητους

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
8 αξεσουάρ αυτοκινήτων για μόνιμα ανικανοποίητους
Οι εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν τους πιο τρελούς εξοπλισμούς, προκειμένου να εξατομικεύσουν οι πελάτες τους το λατρεμένο τους τετράτροχο και να προσθέσουν την προσωπική τους νότα.

Δεν έχει όρια η φαντασία και η επινοητικότητα των εταιρειών αυτοκινήτου, προκειμένου να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο ιδιόρρυθμους πελάτες τους. Ετσι μπορούν να εξατομικεύσουν οι υποψήφιοι αγοραστές το μοντέλο, που σκοπεύουν να παραγγείλουν και να το κάνουν διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα. Σε πολλές περιπτώσεις εξωτικών μοντέλων πολυτελείας κοστίζουν αυτά τα εξωπραγματικά αξεσουάρ όσο ένα καινούριο αυτοκίνητο ή ακόμη και περισσότερο, ωστόσο υπάρχουν πελάτες που είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν όσο – όσο, προκειμένου να κάνουν το…κομμάτι τους.

Βεβαίως, τα έξυπνα και ιδιαίτερα αξεσουάρ δεν πρέπει να συνδυάζονται υποχρεωτικά με πανάκριβα μοντέλα ούτε και να κοστίζουν μία περιουσία, όπως επιβεβαιώνουν και ορισμένα από τα οκτώ παραδείγματα, τα οποία επιλέξαμε.

Ορισμένα μοντέλα της Skoda, όπως η λιμουζίνα Superb και το εντυπωσιακό SUV Kodiaq, πρωτοτυπούν με μία θήκη ενσωματωμένη στην πόρτα, μέσα στην οποία υπάρχει μία ομπρέλα βροχής για ώρα ανάγκης. Μπορούμε λοιπόν να πούμε, ότι για τους κατόχους αυτοκινήτων Skoda, πέρα...βρέχει!

Η Mercedes SLK είχε κάνει πάταγο κατά το λανσάρισμά της χάρη στη σπαστή μεταλλική οροφή της. Ωστόσο το γερμανικό μοντέλο διέθετε και άλλες καινοτομίες, όπως ήταν το σύστημα ‘’Airscarf’’ με στόμια στα προσκέφαλα του αυτοκινήτου, από τα οποία έβγαινε ζεστός αέρας, για να μην κρυολογήσει ο οδηγός με ανοιχτή την οροφή. Μάλιστα η ένταση της ροής και η θερμοκρασία του αέρα ήταν ρυθμιζόμενες.

Πολλά supercars υστερούν σε χώρους. Γι αυτό και οι κατασκευαστές τους συνεργάζονται μερικές φορές με γνωστές εταιρείες, που φτιάχνουν –μεταξύ άλλων- βαλίτσες, ώστε να εξελίξουν ειδικά σετ κομμένα και ραμμένα στις διαστάσεις των μοντέλων τους. Μία τέτοια συνεργασία είχε κάνει για παράδειγμα η BMW με τη Louis Vuitton στο λανσάρισμα της ηλεκτρικής i8.

Βέρο ιταλικό μοντέλο αποδεικνύεται το Fiat 500 L, που είναι σε θέση να φιλοξενήσει έως και επτά επιβάτες. Το οικογενειακό πολυμορφικό μπορεί να παραγγελθεί από το εργοστάσιο με μηχανή του καφέ, που πιάνει σε ειδική βάση ανάμεσα στα καθίσματα του οδηγού και του συνοδηγού και προέρχεται από τη γνωστή εταιρεία Lavazza.

Oι πολυτελέστατες εκδόσεις Maybach της Mercedes S-class περιλαμβάνουν έναν απίστευτο εξοπλισμό. Ωστόσο ακόμη και έτσι, υπάρχουν και κάποια εξτρά αξεσουάρ, μεταξύ των οποίων και η δυνατότητα «ντυσίματος» του κόκπιτ με λεπτές πλάκες γρανίτη.

Οι οροφές των Rolls-Royce Wraith, Dawn, Phantom και Ghost μπορούν να παραγγελθούν με 1.340 μικροσκοπικά λαμπάκια, που τοποθετούνται ένα – ένα με το χέρι στον ουρανό των χλιδάτων μοντέλων. Μάλιστα ο οδηγός μπορεί να επιλέξει και φωτεινά σχήματα, όπως π.χ. το σήμα της αγαπημένης του ομάδας, την απεικόνιση του γαλαξία, κλπ., αρκεί να είναι διατεθειμένος να πληρώσει περίπου 12.000 ευρώ για το συγκεκριμένο αξεσουάρ.

Η βρετανική μάρκα προσφέρει ως αξεσουάρ για τη Bentayga ένα σετ πίκνικ, που κοστίζει γύρω στις 26.000 ευρώ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ασημένια μαχαιροπήρουνα, σερβίτσιο από γαλλική πορσελάνη, κρυστάλλινα ποτήρια, όπως επίσης ένα μικρό, φορητό ψυγειάκι.

Το στούντιο σχεδιασμού της Tesla παρουσίασε μία Powerbank για τη φόρτιση κινητών τηλεφώνων σε σχήμα μινιατούρας ενός φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων. Η Powerbank είναι συμβατή με όλες τις μάρκες Smartphones και κοστίζει στις ΗΠΑ 45 δολάρια, δηλαδή περίπου 39 ευρώ.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Όλες οι ειδήσεις

14:10

BoE: Αμετάβλητα στο 4% τα επιτόκια

14:05

ΕΟΤ: Δράση για την προβολή της αυθεντικής Θάσου στη γερμανική αγορά

13:58

Οι Iron Maiden έρχονται στην Ελλάδα στις 23 Μαΐου 2026

13:42

Ben & Jerry's: Η αυτοκρατορία του παγωτού που ξεκίνησε από ένα παλιό βενζινάδικο - Το αδιέξοδο με την Unilever

13:41

ΤτΕ: Τα 80 δισ. ευρώ αγγίζουν τα δάνεια που διαχειρίζονται οι servicers

13:39

Μαρινάκης: Ο πληθωρισμός σταδιακά αποκλιμακώνεται - Στόχος η ενίσχυση του εισοδήματος

13:30

Ταμείο Ανάκαμψης: Ο χρόνος πιέζει, ώρα για… ειλικρίνεια

13:30

Σύλλογος Κορώνης Πολιτισμός και Κληρονομιά: Για ακόμη μία φορά δίπλα στα παιδιά

13:29

Κορκίδης: «Εμπορική άμυνα» οι αυστηροί τελωνειακοί έλεγχοι, οι δασμοί και το αντιντάμπινκ

13:24

Η ΕΛΣΤΑΤ απαντά στον Γιαννίτση για «Greek Statistics εν έτει 2025»

13:21

Βραβευμένη γεύση που ξεχωρίζει: Το Φιστίκι του Goat it κατακτά ουρανίσκους και διακρίσεις

13:19

Τουρκία: Διαψεύδει τα περί επαναπώλησης των S-400 στη Ρωσία - «Βρίσκονται στα αποθέματά μας»

13:17

Ο Τραμπ στη Βρετανία: Οι μεγάλες επιχειρηματικές ανακοινώσεις - Τα ακανθώδη εμπορικά και πολιτικά ζητήματα

12:58

Δούκας: Θα συνεχίσουμε να βάζουμε λουκέτο στα μαγαζιά που καταπατούν δημόσιο χώρο

12:37

Μελέτη: Μικρά τα ανταλλάγματα της Ρωσίας στη Β. Κορέα για την στρατιωτική υποστήριξη

12:35

Μητσοτάκης από Λήμνο: Διορθώσαμε μία μεγάλη αδικία με τη μείωση του ΦΠΑ

12:23

Αυξημένες οι αφίξεις και οι διανυκτερεύσεις σε τουριστικά καταλύματα τον Ιούλιο

12:13

Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου

12:11

Samsung AI Forum 2025: Ολοκληρώθηκε για 9η χρονιά η φετινή διοργάνωση

12:06

Γαλλία: Απεργίες και διαδηλώσεις από συνδικάτα κατά της λιτότητας

12:02

ΠΟΥ: Τα νοσοκομεία στη Γάζα είναι στο «χείλος της κατάρρευσης»

11:57

Την πρώτη του επίσκεψη στις ΗΠΑ πραγματοποιεί ο Σύρος ΥΠΕΞ

11:55

Deutsche Bank: Προβλέπει υψηλότερα των εκτιμήσεων έσοδα για το τρίτο τρίμηνο

11:55

«Έπεσαν» οι υπογραφές για τη διάσωση της Avramar - Η επόμενη μέρα

11:54

Παπασταύρου για Ευρωπαϊκό Κλιματικό Νόμο: Οι στόχοι πρέπει να είναι φιλόδοξοι, αλλά ρεαλιστικοί

11:37

ΕΛΕΤΑΕΝ: Ανάγκη για μεγαλύτερη έμφαση στα αιολικά

11:21

Ζαχαράκη: Δεν καταργούνται οι πανελλαδικές - Νέο σύστημα υπολογισμού βαθμών από το 2029

11:18

Ανοδικές «ανάσες» στο ΧΑ - Στις 2.030 μονάδες ο Γενικός Δείκτης

11:16

Η Εθνική Ασφαλιστική αποκτά πλειοψηφικό μερίδιο στις εταιρείες Elysee

11:10

Toyota: Ανακαλεί πάνω από 591.000 οχήματα στις ΗΠΑ

gazzetta
gazzetta reader insider insider