Στοπ στο σερί ανόδου του πετρελαίου - Στα 65,04 δολάρια το βαρέλι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στοπ στο σερί ανόδου του πετρελαίου - Στα 65,04 δολάρια το βαρέλι
Στοπ στο σερί ανόδου του πετρελαίου που έχασε 1,6%

Tα futures του πετρελαίου μειώθηκαν την Δευτέρα, με τις τιμές να καταγράφουν τις πρώτες τους απώλειες εδώ και τέσσερις ημέρες διαπραγματεύσεων.

Οι τιμές του πετρελαίου κατέγραφαν άνοδο τις τελευταίες ημέρες, αλλά από την Παρασκευή «άρχισε να αγοράζεται υπερβολικά σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο» δήλωσε ο Colin Cieszynski, επικεφαλής αναλυτής στην SIA Wealth Management, προσθέτοντας ότι επίσης ενεπλάκησαν στην γενικευμένη οπισθοχώρηση των εμπορευμάτων καθώς το αμερικανικό δολάριο άρχισε να ανακάμπτει.

Στο μεταξύ, οι τιμές έπεσαν παρά την επίθεση στις πετρελαιοπηγές της Σαουδικής Αραβίας, υποδεικνύοντας πως οι επενδυτές δεν ανταποκρίνονται στις διακοπές της παραγωγής, προσέθεσε. «Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η αγορά είναι καλά εφοδιασμένη, με τους μεγάλους πετρελαιοπαραγωγούς να αποφασίζουν την προηγούμενη εβδομάδα να διατηρήσουν τα όρια της παραγωγής, τόσο ώστε να είναι αρκετά για να αναπληρώσουν κάθε διακοπή.

To αμερικανικό αργό στα συμβόλαια παράδοσης Απριλίου, έχασε 1,04 δολάρια, ή 1,6, για να σταθεροποιηθεί στα 65,04 δολάρια το βαρέλι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider