Wall Street: Τέλος στο ανοδικό σερί του Dow Jones

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Wall Street: Τέλος στο ανοδικό σερί του Dow Jones

Ρευστοποιήσεις την Πέμπτη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς οι επενδυτές θέλησαν να αποκομίσουν τα κέρδη από την ενίσχυση των μετοχικών τιμών που αποτυπώθηκε στο πενθήμερο ανοδικό σερί του Dow Jones.

Συγκεκριμένα ο Dow Jones διαμορφώθηκε στις 25.064 μονάδες (-0,53%), ο S&P 500 στις 2.804 μονάδες (-0,40%) και ο Nasdaq στις 7.825 μονάδες (-0,37%).

Αρνητικά πρόσημα κυριάρχησαν και στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές.

Ο DAX στη Φρανκφούρτη κατέγραψε απώλειες 0,62% στις 12.686,29 μονάδες και ο CAC στο Παρίσι υποχώρησε 0,56% στις 5.417,07 μονάδες. Ο FTSE στο Λονδίνο κατέγραψε κέρδη 0,10% στις 7.683,97 μονάδες, λόγω της υποχώρησης της στερλίνας.

Κέρδη κατέγραψε το πετρέλαιο. Το αργό παράδοσης Αυγούστου ενισχύθηκε 1% στα 69,46 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.

Σε χαμηλό ενός έτους έκλεισε ο χρυσός: Τα συμβόλαια παράδοσης Αυγούστου του πολύτιμου μετάλλου, είχαν απώλειες 3,90 δολάρια ή 0,3% στα 1.224 δολάρια ανά ουγγιά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τραμπ: Επαφή με Πούτιν για συνάντηση με Ζελένσκι και τριμερή - FT: Η Ουκρανία θα αγοράσει όπλα 100 δισ. δολ.

Τόσο κοστίζει το γιοτ του ιδιοκτήτη της Μάντσεστερ Σίτι που έφτασε στην Καλαμάτα

Τζόκερ: Δύο νικητές στην mega κλήρωση των 28,8 εκατ. ευρώ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider