Wall Street: Πτώση μετά την ακύρωση της συνάντησης Τραμπ - Κιμ

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Wall Street: Πτώση μετά την ακύρωση της συνάντησης Τραμπ - Κιμ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

«Βουτιά» έκανε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης μετά την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι ακυρώνεται η πολυσυζητημένη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον πρόεδρο της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Δυστυχώς, το ύφος και η ανοιχτή εχθρότητα της πρόσφατης δήλωσής σας, με κάνει να νιώθω πως τουλάχιστον προς το παρόν δεν αρμόζει μια τέτοια συνάντηση» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Αμερικανός πρόεδρος στη σχετική επιστολή του προς τον Βορειοκορεάτη ηγέτη.

Στις 6 το απόγευμα, ώρα Ελλάδος, ο Dow Jones έχανε 1% στις 24.652 μονάδες, ο S&P 500 0,77% στις 2.712 μονάδες και ο Nasdaq 0,75% στις 7.369 μονάδες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Γιατί η Οδύσσεια έσπασε τα ταμεία

Ταμείο Ανάκαμψης: Οι αλλαγές της νέας αναθεώρησης του «Ελλάδα 2.0» - Τι βγαίνει εκτός, τι μειώνεται και τι αυξάνεται

Eφορία: Τέλος χρόνου για φορολογικές δηλώσεις και διορθώσεις χωρίς πρόστιμο

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider