Ευρωπαϊκές αγορές: Πτώση μετά τα εμπορικά αντίποινα της Κίνας

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ευρωπαϊκές αγορές: Πτώση μετά τα εμπορικά αντίποινα της Κίνας

Με απώλειες έκλεισαν την Μ.Τετάρτη τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μετά τα εμπορικά αντίποινα της Κίνας σε περισσότερα από 100 αμερικανικά προϊόντα.

Στο μεταξύ οι τιμές καταναλωτή στην Ευρωζώνη αυξήθηκαν το Μάρτιο για πρώτη φορά το τελευταίο τετράμηνο, γεγονός που ενδέχεται να ενισχύσει την πεποίθηση της ΕΚΤ ότι ο στόχος της για τον πληθωρισμό είναι εφικτός.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 έκλεισε στις 7.034,01 μονάδες (+0,05%), στο Παρίσι ο CAC40 στις 5.141,80 μονάδες (-0,20%) στη Ζυρίχη ο SMI στις 8.553,69 μονάδες (-0,89%).

Στη Φραγκφούρτη ο DAX διαμορφώθηκε στις 11.957,90 μονάδες (-0,37%) λόγω πτώσης του -ευαίσθητου στις εξαγωγές- κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Μπορεί ο Πούτιν να συλληφθεί σήμερα στην Αλάσκα;

Τραμπ και Πούτιν στην Αλάσκα: Πώς εξελίχθηκε αυτή η παράξενη σχέση

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε ποιοι πήραν πάνω από 50.000 ευρώ επιδότηση - Αναλυτικές λίστες

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider