Απώλειες σχεδόν 2% για το πετρέλαιο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Απώλειες σχεδόν 2% για το πετρέλαιο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο «μαύρος χρυσός» υποχώρησε από τα υψηλά Δεκεμβρίου.

Με απώλειες έκλεισαν τις συναλλαγές της Τετάρτης οι τιμές του πετρελαίου, με τον «μαύρο χρυσό» να υποχωρεί από τα υψηλά Δεκεμβρίου που έπιασε την προηγούμενη ημέρα.

Αναλυτικότερα, τα συμβόλαια παραδόσεως Φεβρουαρίου για το αμερικανικό WTI στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης έκλεισαν στα 74,11 δολάρια/βαρέλι, σημειώνοντας απώλειες 1,9% ή 1,46 δολαρίων/βαρέλι.

Παρόμοια εικόνα και για το ευρωπαϊκό brent, με τα συμβόλαια Φεβρουαρίου να υποχωρούν κατά 1,8% στα 79,65 δολάρια/βαρέλι στις συναλλαγές στο ICE Futures Europe.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το πρόγραμμα Τσίπρα ανεβάζει το θερμόμετρο - «Πέσιμο» Βορίδη στον Σαμαρά - Μέρες ’81 στο ΠΑΣΟΚ

Φυσικές καταστροφές: Τι δικαιούται όποιος χάσει το σπίτι του - Οι 4 νέες επιλογές, τι ισχύει για παλιούς πληγέντες

ΔΕΘ: Σε πέντε άξονες τα μέτρα για την οικονομία - Από την ανάπτυξη και τους μισθούς, στην ακρίβεια, τη στέγη και τα χρέη

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider