Νέες απώλειες για τον χρυσό μετά τη «βουτιά» του Σεπτεμβρίου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Νέες απώλειες για τον χρυσό μετά τη «βουτιά» του Σεπτεμβρίου
Το νέο ράλι που σημειώνουν οι αποδόσεις των αμερικανικών κρατικών ομολόγων αλλά και τα κέρδη του δολαρίου ώθησαν χαμηλότερα το πολύτιμο μέταλλο.

Με απώλειες ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Δευτέρας οι τιμές του χρυσού, καθώς το νέο ράλι που σημειώνουν οι αποδόσεις των αμερικανικών κρατικών ομολόγων αλλά και τα κέρδη του δολαρίου ώθησαν χαμηλότερα το πολύτιμο μέταλλο.

Ειδικότερα, τα συμβόλαια παραδόσεως Δεκεμβρίου του χρυσού στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης διαμορφώθηκαν στα 1.847,20 δολάρια/ουγγιά, σημειώνοντας απώλειες 1%. Πρόκειται για την έκτη διαδοχική πτωτική συνεδρίαση για τον χρυσό, εν μέσω των ανησυχιών ότι η Fed θα διατηρήσει τα επιτόκια σε υψηλότερα επίπεδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται πως ο χρυσός ολοκλήρωσε τον Σεπτέμβριο με «βουτιά» 4,6% .

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Στις 26 Μαρτίου η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού - Συνετή αύξηση εισηγείται η Νίκη Κεραμέως

«Δια χειρός» ΤΕΡΝΑ το οικιστικό project «Park Rise» της Lamda στο Ελληνικό

Τράπεζα που δάνειζε χρήματα σε πάπες και αυτοκράτορες βγαίνει προς πώληση

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider