Fourlis: Τιμή στόχο στα 5,20 ευρώ από τη Eurobank Equities

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Fourlis: Τιμή στόχο στα 5,20 ευρώ από τη Eurobank Equities
Η Eurobank Equities θέτει τιμή στόχο στα 5,20 ευρώ για τη μετοχή της εισηγμένης με σύσταση «buy».

Η τιμή της μετοχής της Fourlis εξακολουθεί να διαπραγματεύεται κατά 30% χαμηλότερα από τα επίπεδα προ πανδημίας, κάτι που φαίνεται υπερβολικά τιμωρητικό, δεδομένου ότι τα λειτουργικά κέρδη του 2023 θα διαμορφωθούν μόλις κατά 11% χαμηλότερα από αυτά του 2019 και θα ανακάμψουν ισχυρά στη συνέχεια (διψήφια αύξηση) καθώς το εκκρεμές της λειτουργικής μόχλευσης επιστρέφει στο θετικό πεδίο.

Αυτό αναφέρει η Eurobank Equities που θέτει τιμή στόχο στα 5,20 ευρώ για τη μετοχή της εισηγμένης με σύσταση «buy».

Με της REIC (211 εκατ. ευρώ NAV) να απέχει μόλις λίγους μήνες από την εισαγωγή στο Xρηματιστήριο, ένας βασικός καταλύτης επαναξιολόγησης επιτέλους αναμένεται. Η εταιρεία προετοιμάζεται επίσης για μια ανάπτυξη μακροπρόθεσμα – η διοίκηση έχει προσφέρει ένα guidance για 750 εκατ. ευρώ σε λιανικές πωλήσεις έως το 2026, περίπου 50% πάνω από το 2022, αναμένοντας σημαντική ανάπτυξη για τις δύο τρέχουσες ιδέες της και συνεισφορά 50 εκατ. ευρώ από το franchise HB.

Η διοίκηση αναμένει ξεκάθαρα ότι θα αποκρυσταλλωθεί μια σημαντική κρυμμένη αξία εάν εκτελέσει το σχέδιό της και αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την αρνητική προκατάληψη που εξακολουθεί να υπάρχει μεταξύ των συμμετεχόντων στην αγορά. Κατά τη Eurobank Equities, η συνεπής παράδοση από εδώ και πέρα είναι απαραίτητη για να διαλύσει αυτή την προκατάληψη και να οδηγήσει τη μετοχή υψηλότερα στο φάσμα αποτίμησης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider