Πάνω από τα 50.000 δολάρια το Bitcoin, σε υψηλό άνω των τριών μηνών 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάνω από τα 50.000 δολάρια το Bitcoin, σε υψηλό άνω των τριών μηνών 
Bitcoin
Aπό τα μέσα Ιουλίου βρίσκεται σε σταθερή άνοδο. Σήμερα, ενισχύεται 2% στα 50.176 δολάρια.

Σε υψηλό τριών μηνών έφτασε την Κυριακή το Bitcoin, ξεπερνώντας τις 50.000 δολάρια, καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων συνεχίζει να ανακάμπτει. Σήμερα, διατηρεί την δυναμική του, με άνοδο 2% στα 50.176 δολάρια.

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν ανακοινώσεις θετικές για τα κρυπτονομίσματα. Την περασμένη εβδομάδα, η Coinbase ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει κρυπτονομίσματα αξίας 500 εκατ. δολάρια, ενώ θα διαθέσει το 10% των κερδών σε αντίστοιχο χαρτοφυλάκιο. Τη Δευτέρα, η PayPal ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει την υπηρεσία για την αγορά, κατοχή και πώληση ψηφιακών νομισμάτων, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σημειώνεται πως το Bitcoin άγγιξε τον Απρίλιο ιστορικό υψηλό, πάνω από τα 64.000 δολάρια, αλλά υποχώρησε έντονα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, ακόμη και κάτω από τα 30.000 δολάρια, εξαιτίας, μεταξύ άλλων, του εντεινόμενου ρυθμιστικού ελέγχου από τις κινεζικές αρχές, η οποία ανάγκασε τις επιχειρήσεις εξόρυξης bitcoin να κλείσουν και να μετακινηθούν αλλού. Ωστόσο, από τα μέσα Ιουλίου, το bitcoin βρίσκεται σε σταθερή άνοδο, με τους επενδυτές να ορίζουν τα 51.000 δολάρια ως το επόμενο επίπεδο-ορόσημο.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πάνω από τα 49.000 δολάρια το Bitcoin - Υψηλό 4μήνου

Εκτόξευση ύψους 25% για το Cardano - Έγινε το 3ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα μετά το Bitcoin και το Ethereum

Η PayPal λανσάρει την υπηρεσία συναλλαγών κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

gazzetta
gazzetta reader insider insider