Κλοπή crypto: Η Poly Network προσφέρει θέση υπευθύνου και μισό εκατ. δολάρια στον δράστη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κλοπή crypto: Η Poly Network προσφέρει θέση υπευθύνου και μισό εκατ. δολάρια στον δράστη
«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να καταστήσουμε το "Λευκό Καπέλο" νομικά υπεύθυνο για την επίθεση» αναφέρει σε ανακοίνωση της η Poly Network.

Η Poly Network, η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων που έπεσε θύμα ληστείας ύψους 600 εκατ. δολαρίων την περασμένη εβδομάδα, καλεί τον δράστη της κυβερνοεπίθεσης να επιστρέψει τα δεδομένα των πελατών, προσφέροντας του θέση εργασίας στην εταιρεία και αποζημίωση 500.000 δολαρίων!

Αναλυτικά, η εταιρεία σημείωσε σε ανακοίνωση της πως ελπίζει στην εφαρμογή μιας σημαντικής αναβάθμισης ασφαλείας για να αποτρέψει παρόμοιες επιθέσεις στο μέλλον, προσθέτοντας πως η αναβάθμιση δεν μπορεί να γίνει μέχρι να επιστραφούν όλα τα κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία.

Η Poly Network υπόσχεται αποζημίωση 500.000 στον ή στους χάκερ με την επωνυμία «Κύριος Λευκό Καπέλο» ως αμοιβή ενώ ανακοίνωσε πως θα ο χάκερ θα προσληφθεί ως επικεφαλής σύμβουλος ασφαλείας της εταιρείας.

«Για να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες στο "Λευκό Καπέλο", διατηρούμε τη δέσμευση μας για αποζημίωση 500.000 δολαρίων και του προτείνουμε να αναλάβει επικεφαλής σύμβουλος ασφαλείας της εταιρείας.

Δεν έχουμε καμία πρόθεση να καταστήσουμε το "Λευκό Καπέλο" νομικά υπεύθυνο για την επίθεση» αναφέρει στην ανακοίνωση της η Poly Network.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πώς εκλάπησαν πάνω από 600 εκατ. δολάρια σε crypto

Oι κλέφτες των 600 εκατ. σε crypto άρχισαν να... επιστρέφουν τα κλοπιμαία

gazzetta
gazzetta reader insider insider