Wall Street: Επιφυλακτικές κινήσεις στην αρχή μιας εβδομάδας «γεμάτης» με αποτελέσματα β' τριμήνου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Wall Street: Επιφυλακτικές κινήσεις στην αρχή μιας εβδομάδας «γεμάτης» με αποτελέσματα β' τριμήνου
Σε πράσινο έδαφος και με επιφυλακτικές κινήσεις κινείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Wall Street, μετά από μια εβδομάδα με ρεκόρ και κέρδη.

Σε πράσινο έδαφος και με επιφυλακτικές κινήσεις κινείται στο ξεκίνημα της εβδομάδας η Wall Street, μετά από μια εβδομάδα με ρεκόρ και κέρδη, ενώ η επενδυτική προσοχή είναι στραμμένη προς τις ανακοινώσεις αποτελεσμάτων β’ τριμήνου, με τις οποίες είναι «γεμάτη» η εβδομάδα.

Ο Dow Jones κερδίζει 0,22% στις 34.945 μονάδες.
Ο S&P 500 κινείται επιφυλακτικά στο 0,03% και στις 4.372 μονάδες.
O Nasdaq υποχωρεί οριακά -0,03% και στις 14.698 μονάδες.

Η πτωτική πορεία που ακολουθούν το τελευταίο διάστημα οι αποδόσεις των αμερικανικών ομολόγων δημοσίου, με το 10ετές να κυμαίνεται στο 1,35%, επηρεάζουν αρνητικά τις μετοχές που συνδέονται με την οικονομική ανάκαμψη. Αρκετά «βαριά» χαρτιά κινούνται σε χαμηλότερα επίπεδα την Δευτέρα, από τις τραπεζικές μετοχές της JPMorgan και BofA μέχρι την Boeing και την Carnival, αν και οι προσδοκίες για τις ανακοινώσεις των εταιρειών του τραπεζικού τομέα είναι υπέρ το δέον θετικές.

Τον «χορό» των αποτελεσμάτων ανοίγουν την Τρίτη οι JPMorgan Chase και Goldman Sachs, την Τετάρτη οι Bank of America, Citigroup και Wells Fargo και την Πέμπτη η Morgan Stanley.

Oι big tech εταιρείες του Nasdaq κινούνται σε πράσινο έδαφος: Apple, Amazon, Alphabet, Microsoft, Facebook αλλά και Tesla.

Αντιθέτως, μετά την επιτυχημένη πτήση του Ρίτσαρντ Μπράνσον στο διάστημα και την ανακοίνωση της εταιρείας του Virgin Galactic πως θα πουλήσει κοινές μετοχές αξίας 500 εκατ. δολαρίων, η μετοχή της κατρακυλάει περί τα 8%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Virgin Galactic: Ξανά σε «πτήση» η μετοχή μετά την ιστορική εκτόξευση του Ρίτσαρντ Μπράνσον

gazzetta
gazzetta reader insider insider