Η μείωση της παραγωγής του ΟΠΕΚ έφερε «ράλι» στο πετρέλαιο

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Η μείωση της παραγωγής του ΟΠΕΚ έφερε «ράλι» στο πετρέλαιο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Άνοδος την Τρίτη για τα συμβόλαια του πετρελαίου, έπειτα από τα στοιχεία που έδειξαν ότι τα κράτη μέλη του ΟΠΕΚ μείωσαν σημαντικά την παραγωγή τους τον Ιανουάριο.

Άνοδος την Τρίτη για τα συμβόλαια του πετρελαίου, έπειτα από τα στοιχεία που έδειξαν ότι τα κράτη μέλη του ΟΠΕΚ μείωσαν σημαντικά την παραγωγή τους τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΕΚ ανακοίνωσε ότι τον περασμένο μήνα η παραγωγή του υποχώρησε κατά 797.000 βαρέλια. Παράλληλα, ο οργανισμός μείωσε την πρόβλεψή του για την ημερήσια ζήτηση κατά 50.000 βαρέλια.

Η ανακοίνωση έδωσε ώθηση στις τιμές, οι οποίες κινούνταν ήδη ανοδικά εν μέσω συγκρατημένης αισιοδοξίας για επίλυση της εμπορικής διένεξης ΗΠΑ – Κίνας.

Τα συμβόλαια παράδοσης Μαρτίου του αργού τύπου West Texas Intermediate είχαν κέρδη 2,1% sta 53,51 δολάρια το βαρέλι. Το Μπρεντ Απριλίου κινήθηκε υψηλότερα κατά 2,8% στα 63,23 δολάρια το βαρέλι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Δεν «αρέσει» πια η ελληνική επαρχία

Ρύθμιση 72 δόσεων προς τον ΕΦΚΑ: Πάνω από 2.500 οι αιτήσεις των οφειλετών - Οι «κόφτες» που αποκλείουν την πλειοψηφία τους

Κτηματολόγιο: Έρχεται το νέο GIS που αλλάζει τη διαχείριση όλων των ακινήτων στην Ελλάδα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider