Intralot: Σήμερα λήγει η προθεσμία για τους ομολογιούχους

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Intralot: Σήμερα λήγει η προθεσμία για τους ομολογιούχους

Σήμερα το απόγευμα στις 7 ώρα Ελλάδας (5 ώρα Λονδίνου) λήγει η νέα προθεσμία που δόθηκε σε κατόχους ομολογιών (SUNs 2021) της εταιρείας Intralot προκειμένου να προσχωρήσουν στη συμφωνία lock-up.

Θα φανεί λοιπόν ποιοι και πόσοι ομολογιούχοι («Ad Hoc Group») θα δώσουν τη συγκατάθεση τους στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων με νέα χρεόγραφα και μετοχές, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης που προτείνει η εταιρεία, συμφερόντων Σωκράτη Κόκκαλη και οι σύμβουλοί της.

Με το εγχείρημα αυτό επιχειρείται να αναδιαρθρωθεί συνολικά δανεισμός ύψους 750 εκατομμυρίων ευρώ, για μέρος του οποίου (για 250 εκατ. ευρώ) ήδη έχει υπάρξει μια lock-up συμφωνία με ομάδα ομολογιούχων οι οποίοι κατέχουν ποσοστό μεγαλύτερο του 75% επί του συνόλου των ομολογιών. Σε κάθε περίπτωση, το μέγεθος και το εύρος της συμμετοχής θα καθορίσουν και τη δυνατότητα που θα αποκτήσει ο όμιλος για να κινηθεί (ή όχι) με μεγαλύτερη ευχέρεια στην τρέχουσα συγκυρία, τόσο στο χρηματοοικονομικό μέτωπο όσο και σε σχέση με τις δραστηριότητές τους, κατά βάση στην αγορά της Αμερικής η οποία δείχνει και ως η σημαντικότερη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider