8 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τις αποσκευές σου στα χειμερινά σου ταξίδια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
8 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τις αποσκευές σου στα χειμερινά σου ταξίδια
Eπειδή η σωστή προετοιμασία είναι ζωτικής σημασίας για να απολαύσεις το κάθε ταξίδι, η ομάδα των Oniro Hotels φροντίζει να σε ενημερώσει για το ποια είναι τα 8 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τις αποσκευές σου στα χειμερινά σου ταξίδια!

Μπορεί να αναπολούμε με νοσταλγία τις καλοκαιρινές διακοπές που πέρασαν, αλλά οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τα χειμερινά ταξίδια έχουν τη δική τους χάρη! Άλλωστε, μέσα στο κρύο ανακαλύπτεις τη μαγεία της ζεστασιάς. Αγναντεύοντας από το παράθυρο τη βροχή ή τις νιφάδες του χιονιού που πέφτουν, καθώς απολαμβάνεις τη θαλπωρή του τζακιού σε μια γραφική ταβερνούλα. Θαυμάζοντας πανέμορφα τοπία, που σε καλούν να τα εξερευνήσεις, ντυμένα στα χειμερινά τους χρώματα. Τολμώντας να πας ένα βήμα πέρα από το comfort zone σου και να ζήσεις εμπειρίες που μόνο ο χειμώνας μπορεί να σου προσφέρει! Και επειδή η σωστή προετοιμασία είναι ζωτικής σημασίας για να απολαύσεις το κάθε ταξίδι, η ομάδα των Oniro Hotels φροντίζει να σε ενημερώσει για το ποια είναι τα 8 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από τις αποσκευές σου στα χειμερινά σου ταξίδια!

1. Αδιάβροχες μπότες

Για να κυκλοφορείς ανέμελα εξερευνώντας τις λεωφόρους και τα σοκάκια του επόμενου χειμερινού σου προορισμού, φρόντισε οι μπότες σου εκτός από ζεστές να είναι και αδιάβροχες. Δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα ξεσπάσει η επόμενη μπόρα.

2. Ομπρέλα

Εξυπακούεται ότι δεν βγαίνεις από το ξενοδοχείο χωρίς την ομπρέλα σου, ιδιαίτερα αν ταξιδεύεις σε προορισμό όπου ο καιρός είναι γενικότερα βροχερός κατά τους χειμερινούς μήνες.

3. Μάλλινες κάλτσες

Οι βαμβακερές κάλτσες δεν είναι και οι πιο ιδανικές για χειμερινές εξορμήσεις, αφού δεν είναι ιδιαίτερα μονωτικές, με αποτέλεσμα αν ιδρώσουν τα πόδια σου, να συγκρατούν την υγρασία και να σε κάνουν να τα αισθάνεσαι κρύα. Αντιθέτως, όπως τονίζει η ομάδα των Oniro Hotels, οι μάλλινες κάλτσες έχουν μονωτικές ιδιότητες και κρατούν τα πόδια σου ζεστά μέσα στο κρύο!

4. Θερμαντικές μπλούζες

Είναι βολικές, δεν χρειάζονται πολύ χώρο στις αποσκευές σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ πιο άνετα στις χαμηλές θερμοκρασίες. Έχουμε μια διαίσθηση ότι οι θερμαντικές μπλούζες θα γίνουν οι καλύτερες σου φίλες στις χειμερινές σου εξορμήσεις!

5. Μπουκάλι θερμός

Αν είσαι λάτρης της εξερεύνησης και υπολογίζεις να τριγυρνάς για ώρες έξω στο κρύο, το μπουκάλι θερμός είναι ότι πρέπει. Τι πιο ανακουφιστικό από μια γουλιά ζεστό καφέ ή τσάι κάθε τόσο, καθώς ο κρύος αέρας χτυπά το πρόσωπό σου!

6. Μαύρα ρούχα

Μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό, αλλά λίγη ηλιοφάνεια θα έχει κάποια στιγμή της ημέρας. Τα μαύρα ρούχα, όπως μας εξηγεί η ομάδα των Oniro Hotels, θα απορροφήσουν τη θερμότητα από τις ακτίνες του ήλιου και θα σε κρατήσουν λίγο πιο ζεστό/η απ’ ότι αν φόραγες ένα άλλο χρώμα.

7. Σκούφος, κασκόλ και γάντια

Εδώ δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις. Ο σκούφος, το κασκόλ και τα γάντια είναι απαραίτητα αξεσουάρ για το χειμώνα ακόμη κι όταν κυκλοφορείς στη γειτονιά σου, πόσο μάλλον όταν κάνεις ένα χειμερινό ταξίδι!

8. Θερμαντικά πανάκια άκρων

Όταν αισθάνεσαι τα χέρια και τα πόδια σου παγωμένα από τις πολλές βόλτες στο κρύο, τα θερμαντικά πανάκια άκρων αναλαμβάνουν δράση για να... σώσουν την κατάσταση! Μην αμελήσεις να τα συμπεριλάβεις στις αποσκευές σου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider