Tourism Awards 2021: Σάρωσε τα βραβεία το team του 18-24 Travel

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Tourism Awards 2021: Σάρωσε τα βραβεία το team του 18-24 Travel
Με τρεις διακρίσεις βρήκε η επόμενη μέρα των Tourism Awards το 18-24 Travel, το thegreeks.com και το hotelsrsv.com, τα τρία site της ίδια οικογένειας.

Με τρεις διακρίσεις βρήκε η επόμενη μέρα των Tourism Awards το 18-24 Travel, το thegreeks.com και το hotelsrsv.com, τα τρία site της ίδια οικογένειας.

Σε μια τελετή διαφορετική από τις άλλες χρονιές στο περιστύλιο του Ζαππείου και με όλα τα μέτρα λόγω της κατάστασης έγινε και φέτος η απονομή των βραβείων Tourism Awards 2021, ενός θεσμού πλέον για τον Ελληνικό τουρισμό.

Επισφράγισμα της ανοδικής πορείας του Online Travel Agency 18-24 Travel ήταν η απόσπαση τριών Silver Awards και για τα τρία project της ομάδας που απαρτίζει το καινοτόμο Agency.

tourism awards

Η νέα πλατφόρμα πάνω στην οποία έχουν χτιστεί το www.18-24.gr και το www.thegreeks.com απέσπασαν το Silver Award στην κατηγορία “Καλύτερο website” με μια πρωτοπόρα online εφαρμογή, που βγήκε στον αέρα εν μεσω πανδημίας, αλλά ήδη δείχνει τις δυνατότητές της ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Το ίδιο βραβείο απέσπασε το www.thegreeks.com στην κατηγορία “Travel Services” για την καινοτομία στη σύνδεση της Ελλάδας με το εξωτερικό και την αυτόματη δημιουργία πακέτων διακοπών για περιοχές που δεν έχουν καν απευθείας συνδέσεις με το εξωτερικό.

Στην κατηγορία “Hotel Sales” είχαμε μια ακόμα διάκριση με Silver Award για το www.hotelsrsv.com το νέο δημιούργημα της ομάδας, που μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας δέχτηκε περισσότερα από 600 ξενοδοχεία αναλαμβάνοντας είτε την ολοκληρωτική διαχείριση των κρατήσεων, είτε την ενίσχυση μερους των πωλήσεων με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

“Στόχος μας είναι την επόμενη χρονιά να αυξήσουμε τα βραβεία με νέες εφαρμογές και καινοτόμα project και φυσικά να ανεβούμε στην κατηγορία Gold και Platinum, ενός θεσμού που αποτελεί βαρόμετρο για τη μελλοντική πορεία των επιχειρήσεων αναγνωρίζοντας τους καλύτερους. Η τεχνολογία είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελιξεις το επόμενο διαστημα, κι είναι κάτι στο οποίο έχουμε δουλέψει συστηματικά κι οργανωμένα τα τελευταία 10 χρόνια. Θέλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στις εξελίξεις, να είμαστε συνδιαμορφωτές κι όχι παρατηρητές της νέας εποχής. Ιδιαίτερο βάρος ρίχνουμε στο κομμάτι της διαχείρισης κρατήσεων των ξενοδοχείων και στόχος είναι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια να αποκτησουμε το reservations management σε περισσότερα από 200 ξενοδοχεία στην Ελλάδα.”, μας δήλωσε ο CEO της εταιρείας Γιώργος Καρανάσιος.

Την βράβευση έκανε (και λόγω εντοπιότητας) ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Αλέξανδρος Θάνος, ο οποίος δήλωσε: ”Τα βραβεία αυτά αποδεικνύουν την σημασία που έχει η ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών από σύγχρονους επαγγελματίες του τουρισμού. Τα καινούρια ψηφιακά εργαλεία αποτελούν βασικά αναπτυξιακά εργαλεία, οπως η πλατφόρμα του online travel agency 18-24 και υποδεικνύουν το δρόμο των υπηρεσιών του μέλλοντος στον τομέα του τουρισμού“.

*Στην κεντρική φωτογραφία: Η Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας του 18-24 Travel, Χριστίνα Τσαπέκου, ο CEO Γιώργος Καρανάσιος κι ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider