Πότε έρχονται τα νέα smartphones

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πότε έρχονται τα νέα smartphones

Την γραμμή εκίνησης για τον νέο αγώνα δρόμου παρουσίασης των καινούργιων έξυπνων κινητών τηλεφώνων σηματοδοτεί το 2018 για τους κολοσσούς της τεχνολογίας. Ήδη από τις τελευταίες ημέρες του 2017 έβαζαν τις τελευταίες πινελιές στις συσκευές που θα μας συστήσουν το 2018. Σύμφωνα μάλιστα με ένα πρόσφατο γράφημα που διέρρευσε στον διεθνή τύπο έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του τι πρόκειται να παρουσιαστεί και πότε.

Ο Νοτιοκορεατικός κολοσσός της Samsung, αναμένεται να παρουσιάσει το νέο Galaxy S9 και S9 Plus το Φεβρουάριο, την ίδια περίοδο που θα παρουσιαστεί και G7 και το G7 Plus της LG, το Samsung Galaxy Note 9. Σύμφωνα με το έντυπο που διέρρευσε και δημοσιεύτηκε αρχικά στην διαδικτυακή πλατφόρμα της Weibo και αργότερα στον ιστότοπο Gizmo China, το V40 της LG, καθώς και το Galaxy Note 9 θα παρουσιαστούν στο κοινό τον Σεπτέμβριο ενώ το Pixel 3 και το Pixel 3 XL της Google ένα μήνα αργότερα, τον Οκτώβριο.

Το έγγραφο περιλαμβάνει αυτές τις τρεις εταιρείες αφού στα νέα τους κινητά τηλέφωνα και οι τρεις θα τρέχουν τον νέο επεξεργαστή Snapdragon 845 της Qualcomm, σχεδιασμένο για smartphones υψηλής τεχνολογίας.

Ωστόσο πολλές από τις ημερομηνίες που αναφέρονται στη λίστα δεν αποτελούν έκπληξη για το κοινό, αφού έχουν διαρρεύσει πριν τον ερχομό του νέου χρόνου, όπως για παράδειγμα αυτή του Samsung Galaxy S9 και S9 Plus. Επιπλέον, τα χρονοδιαγράμματα παρουσίασης ορισμένων συσκευών είναι αρκετά προβλέψιμα, όπως για παράδειγμα αυτά της Samsung και της LG, οι οποίες συνηθίζουν να ανακοινώνουν τις νέες συσκευές τους κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress (MWC) στα τέλη Φεβρουαρίου.

Ωστόσο ο κατάλογος δίνει κάποιες πληροφορίες και για τις συσκευές μερικών από τους μικρότερους κατασκευαστές τηλεφώνων. Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο, οι καταναλωτές μπορούν να αναμένουν την κυκλοφορία των κινητών τηλεφώνων Mi 7 της Xiaomi, το U12 της HTC, το OnePlus 6, το Z18 της Nubia, το Xperia XZ Pro-A της Sony και το Nokia 10.

Τα πράγματα θα γίνουν πιο έντονα το Φθινόπωρο. Πέρα από το Note 9 και το V40 που θα παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο, το έγγραφο αναφέρει πώς θα τον ίδιο μήνα θα δούμε το Mi Mix 3 της Xiaomi. Εκτός από την κυκλοφορία του Pixel τον Οκτώβριο - η οποία θα ακολουθήσει την αποκάλυψη του Android P (η επίσημη ονομασία του οποίου εικάζεται ότι θα είναι Pop-Tart) θα μπορούσαν να υπάρξουν κι άλλα δυνατά λανσαρίσματα όπως το Z18S της Nubia, το Xperia XZ2 της Sony και το HTC's U12 Plus.

Επιπλέον, η έκδοση του 2019 του Moto Z μπορεί να ανακοινωθεί τον Νοέμβριο ενώ ακόμα κι ο Δεκέμβριο μπορεί να περιλαμβάνει αποκαλύψεις για την ημερομηνία κυκλοφορίας του OnePlus 6T και του Galaxy W2019 της Samsung.

Παρότι ο κατάλογος δεν ακολουθεί σε ορισμένες περιπτώσεις τις τυπικές ημερομηνίες παρουσίασης των νέων μοντέλων, όπως στην περίπτωση της Samsung, της Google και της LG, καμία από τις ημερομηνίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider