Apple: Λανσάρει το νέο iPhone 15 στις 12 Σεπτεμβρίου

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: Λανσάρει το νέο iPhone 15 στις 12 Σεπτεμβρίου
Ο τεχνολογικός κολοσσός θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 15 στις 12 Σεπτεμβρίου, την πιο πρόσφατη προσθήκη του στην περίφημη σειρά smartphone.

Ακόμα ένα φθινόπωρο, ακόμα ένα μεγάλο λανσάρισμα της Apple που το συνηθίζει κάθε τέτοια εποχή να παρουσιάζει ένα σημαντικό προϊόν της. Ο τεχνολογικός κολοσσός θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου iPhone 15 στις 12 Σεπτεμβρίου, την πιο πρόσφατη προσθήκη του στην περίφημη σειρά smartphone.

Συγκεκριμένα, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τέσσερα μοντέλα στο event της, συμπεριλαμβανομένων δύο εκδόσεων Pro. Η εταιρεία αναμένεται να διατηρήσει το ίδιο μέγεθος στις οθόνες, 6.1 και 6.7 ίντσες σε κάθε κατηγορία, σύμφωνα με το MacRumors.

Όσον αφορά στο μεγάλο ερώτημα για την τιμή του iPhone 15, η Apple αρνήθηκε να αυξήσει τις τιμές στα νέα της κινητά την προηγούμενη χρονιά, μία κίνηση έκπληξη και η οποία ίσως αντανακλά την πίεση που υφίστανται οι προϋπολογισμοί των καταναλωτών. Ενώ η τρέχουσα οικονομική κατάσταση πιέζει τα πορτοφόλια, το Bloomberg News και άλλα μέσα έχουν αφήσει να εννοηθεί πως η Apple τείνει πλέον στο να αυξήσει τις τιμές αυτή τη χρονιά.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της Evercore ISI, Amit Daryanani θα υπάρξουν πολύ μικρές σχεδιαστικές παρεμβάσεις, ενώ σύμφωνα με αναφορές η εταιρεία σχεδιάζει να εγκαταλείψει το lightning καλώδιο για χάρη της θύρας USB-C, μετά και τις πιέσεις της νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας που υποχρεώνει την Apple να τοποθετήσει θύρα USB-C στα smartphone της εάν θέλει να έχει παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

OpenAI: «Πλώρη» για έσοδα ενός δισ. δολαρίων με «όχημα» το διάσημο bot, ChatGPT

Hewlett Packard: Απογοητευτικές πωλήσεις τριμήνου - Υποβάθμισε το guidance

Γερμανία: Ετοιμάζει την εισαγωγή εργαλείων ΑΙ στον δημόσιο τομέα

gazzetta
gazzetta reader insider insider