Το νέο HUAWEI Mate 50 Pro «ξεκλειδώνει» όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές της Google

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το νέο HUAWEI Mate 50 Pro «ξεκλειδώνει» όλες τις δημοφιλείς εφαρμογές της Google
Χάρη στο Gspace, το νέο smartphone της HUAWEI μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες εφαρμογές χωρίς περιορισμούς.

Οι γιορτές είναι κοντά και αποτελούν την καλύτερη αφορμή για ένα δώρο. Μπορεί να ψάχνουμε για ώρες στα μαγαζιά προκειμένου να βρούμε το κατάλληλο, αυτό που θα λατρέψουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα, όμως, μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε και κάτι για τον εαυτό μας; Ένα καινούργιο κινητό τηλέφωνο για παράδειγμα; Aυτή η εποχή άλλωστε είναι ιδανική για να αλλάξουμε το παλιό μας smartphone με ένα νέο, το οποίο θα μας ανοίξει μια νέα πόρτα στον τεχνολογικό κόσμο.

Η αλήθεια είναι πως όταν φτάνει η ώρα αυτής της απόφασης για ένα νέο smartphone, οι περισσότεροι λαμβάνουμε υπόψη τρεις βασικούς παράγοντες: Να διαθέτει μία από τις καλύτερες ή την καλύτερη κάμερα της αγοράς, να υποστηρίζει όλες τις αγαπημένες μας εφαρμογές και να έχει κομψό σχεδιασμό. Με άλλα λόγια περιγράφουμε το νέο HUAWEI Mate 50 Pro.

Ασυναγώνιστη φωτογραφική κάμερα

Το βασικό μοντέλο της νέας σειράς της HUAWEI είναι φτιαγμένο για υψηλές επιδόσεις και για πραγματικούς φαν της φωτογραφίας. Με την κάμερα XMAGE με μεταβλητό διάφραγμα, το HUAWEI Mate 50 Pro σας επιτρέπει να καταγράφετε τις καλύτερες στιγμές μέρα και νύχτα. Παράλληλα, η λειτουργία Super Νight σας μεταφέρει βαθιά κάτω από το σκοτάδι, αποτυπώνοντας λεπτομέρειες από οποιοδήποτε νυχτερινό τοπίο με φωτισμό νέον.

Όσο για τα πορτρέτα σας; Το μεγαλύτερο διάφραγμα λειτουργεί σε συνεννόηση με έναν πρωτοποριακό αλγόριθμο τμηματοποίησης υποχιλιοστών για την παραγωγή θαμπώματος επαγγελματικού επιπέδου και συναρπαστικά εφέ bokeh. Μέσα σε μόλις μερικά λεπτά αφού πιάσετε το HUAWEI Mate 50 Pro στα χέρια σας, θα νιώσετε επαγγελματίες φωτογράφοι.

Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο smartphone της HUAWEI πέτυχε την καλύτερη βαθμολογία φωτογραφίας που έχει δοθεί στην ιστορία του DXOMARK, χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα στις κατηγορίες: έκθεση, εστίαση και υφή/θόρυβος.

Όλες οι Google εφαρμογές στα χέρια σας

Μπορεί να έχει γίνει μεγάλος λόγος για τις εφαρμογές της Google στα smartphones της HUAWEI, όμως, υπάρχει λύση και είναι απλή για κάθε χρήστη. Η HUAWEI άλλωστε συνεχίζει να επενδύει στο κατάστημα εφαρμογών AppGallery, που αποτελεί την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών για συσκευές HUAWEI, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών με μοναδικά οφέλη. Το AppGallery, για όποιον δεν γνωρίζει, έχει πλέον 580 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, εκ των οποίων πάνω από 45 εκατομμύρια στην Ευρώπη. Επίσης, ο αριθμός των διαθέσιμων εφαρμογών στο AppGallery έχει αυξηθεί κατά 147% από το προηγούμενο έτος και υπάρχουν πάνω από 5,5 εκατομμύρια εγγεγραμμένοι προγραμματιστές που εργάζονται για να ενσωματώσουν ακόμη περισσότερες εφαρμογές.

Μέσα από το κατάστημα AppGallery, λοιπόν, που θα βρει στο νέο HUAWEI Mate 50 Pro, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει την 3rd party εφαρμογή Gspace, να την ανοίξει και μέσα από εκεί έχει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεται στο κινητό του. Ο χρόνος που χρειάζεται είναι ελάχιστος και ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει χωρίς περιορισμούς το HUAWEI smartphone του. Η εφαρμογή Gspace δεν έχει διαφημίσεις και μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, όπως το YouTube, Gmail, Google Maps, Google Docs, Google Sheets και Google Drive.

Με σχεδιασμό που συναρπάζει

Δίχως αμφιβολία το HUAWEI Mate 50 Pro θα γίνει αμέσως ο Mate σου, ο φίλος σου δηλαδή που θα θες να τον έχεις πάντα δίπλα. Πρόκειται για ένα smartphone που εκπέμπει γοητεία με κάθε τρόπο, με την εμβληματική συμμετρική του μορφή και το περίπλοκο πυραμιδικό μοτίβο Clous de Paris, το οποίο σας «τραβάει» στο εξελιγμένο camera module. Φυσικά, η κυρτή οθόνη 120 Hz⁠5 και τα ξεχωριστά βαθμονομημένα χρώματα κάνουν κάθε καρέ ένα αξιοθέατο. Και η μείωση της φωτεινότητας PWM 1440 Hz⁠6, που μειώνει το τρεμόπαιγμα, δίνει στα μάτια σας την ανάσα που τους αξίζει.

Αυτά τα Χριστούγεννα έχετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε σε μια δελεαστική εορταστική προσφορά γιατί με κάθε αγορά του HUAWEI Mate 50 Pro θα λάβετε δώρο το HUAWEI Watch GT3 Active. Το νέο Mate 50 Pro μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Γερμανός, Κωτσόβολος, Public.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider