Apple: Η νέα διαρροή «δείχνει» δύο σημαντικές αναβαθμίσεις στην κάμερα των iPhone

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: Η νέα διαρροή «δείχνει» δύο σημαντικές αναβαθμίσεις στην κάμερα των iPhone
Οι περισσότεροι αντγωνιστές της Apple, έχουν ήδη παρουσιάσει φακούς Periscope και αισθητήρες υψηλής ανάλυσης και πλέον έρχεται η σειρά των iPhone.

Έρχονται δύο νέες σημαντικές αναβαθμίσεις στα iPhone, σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος αναλυτής της TF International Securities αποκάλυψε πως μία από αυτές αφορά στην κάμερα του iPhone 14 camera. Συγκεκριμένα, ο Ming-Chi Kuo υποστήριξε πως τα κινητά iPhone της επόμενης χρονιάς, θα έχουν μία σημαντικά βελτιωμένη έκδοση της κύριας κάμερας στα 48 megapixels, ενώ το 2023 θα κάνει την εμφάνιση τους ο φακοί Periscope που θα δίνει τη δυνατότητα ενισχυμένου ζουμ στο iPhone 15.

Σύμφωνα με το Forbes, οι περισσότεροι αντγωνιστές της Apple, έχουν ήδη παρουσιάσει φακούς Periscope και αισθητήρες υψηλής ανάλυσης και πλέον έρχεται η σειρά των iPhone, με τις φήμες να κάνουν λόγο για συνεργασία της Apple με την Largan Precision.

Η νέα 48-megapixel κάμερα της Apple αναμένεται να ενεργοποιήσει τη λειτουργία καταγραφής βίντεο σε 8K για το iPhone 14, καθώς και τη δυνατότητα του χρήστη να έχει την επιλογή εναλλαγής μεταξύ 12-megapixel και 48-megapixel, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού.

Από την άλλη πλευρά οι «περισκοπικοί» φακοί εκτιμάται πως μπορεί να τριπλασιάσουν την μέγιστη ικανότητα ζουμ στα iPhone από 3x στο 10x. Μια τέτοια κίνηση θα καλύψει τη διαφορά μεταξύ των κινητών της Apple και των ανταγωνιστικών κινητών, που ήδη έχουν πολύ καλύτερη απόδοση σε αυτό τον τομέα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Το iPhone 13 των 7.000 δολαρίων έχει εξαρτήματα του πρώτου κινητού της Apple

Apple: Η Επ. Κεφαλαιαγοράς απέρριψε αίτημα για παράκαμψη έρευνας σχετικής με την εξαναγκαστική εργασία

gazzetta
gazzetta reader insider insider