Τεχνολογία
09-08-2021 | 19:50

Η Honor επιστρέφει στις διεθνείς αγορές - Αύξηση κατά 27,5% του μεριδίου της στην Κίνα

Newsroom
Μοιράσου το
Η Honor επιστρέφει στις διεθνείς αγορές - Αύξηση κατά 27,5% του μεριδίου της στην Κίνα
live updates: Ανανεώθηκε πριν

H Honor μετά την ανεξαρτητοποίηση της, αποκτά μεγαλύτερη δυναμική τόσο στην αγορά της Κίνας όσο και στις υπόλοιπες διεθνείς αγορές και κάνει την είσοδο της πλέον στην premium κατηγορία έξυπνων κινητών τηλεφώνων -με την παρουσίαση του HONOR Magic 3 στις 12 Αυγούστου- το οποίο θα έχει καινοτομίες τόσο στο hardware (υλικά κατασκευής και κάμερα) όσο και στο λογισμικό του (βελτιώσεις στο UI αλλά και στις λειτουργίες του). 

Σύμφωνα με τα μηνιαία στοιχεία της Counterpoint Market Pulse το μερίδιο αγοράς της Honor στην Κίνα διαμορφώθηκε στο 8,4% τον Ιούνιο από 5,1% τον Ιανουάριο 2021, ενώ είναι ήδη πολύ κοντά στο ανώτατο όριο πωλήσεων των 4,55 εκατομμυρίων συσκευών που σημείωσε τον Αύγουστο του 2020. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η τρέχουσα δυναμική ανάπτυξης φαίνεται αρκετά ισχυρή καθώς οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 39% τον Μάιο και 27% τον Ιούνιο. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι η Honor διατήρησε την αύξηση του μεριδίου αγοράς τον Ιούλιο, υποδεικνύοντας κίνηση προς την πλήρη ανάκαμψη. 

Επιπρόσθετα η Honor σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να «χτίσει» ξανά τις σχέσεις της με τους διεθνείς προμηθευτές της όπως η Google και η Qualcomm καθώς και να ενισχύσει το R&D (έρευνα και ανάπτυξη) τμήμα της εταιρίας με περισσότερους από 4.000 υπαλλήλους οι οποίοι εργάζονται σε τεχνολογίες κάμερας και λογισμικού.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.