Apple: Επενδύει πάνω από 1 δισ. δολ. στη Γερμανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Apple: Επενδύει πάνω από 1 δισ. δολ. στη Γερμανία
Η επέκταση στο Μόναχο σε συνδυασμό με τις επιπλέον επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη θα ξεπεράσουν το 1 δισ. δολάρια την επόμενη τριετία.

Η Apple θα ανοίξει στο Μόναχο ένα Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού, προσθέτοντας εκατοντάδες θέσχεις εργασίας αλλά και ένα εξελιγμένο εργοστάσιο που θα εστιάζει στη συνδεσιμότητα και τις ασύρματες τεχνολογίες. Η επέκταση στο Μόναχο σε συνδυασμό με τις επιπλέον επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη θα ξεπεράσουν το 1 δισ. δολάρια την επόμενη τριετία.

Το Μόναχο είναι ήδη το μεγαλύτερο hub μηχανικής της Apple στην Ευρώπη, με σχεδόν 1.500 μηχανικούς από 40 χώρες οι οποίοι εργάζονται σε πολλούς τομείς συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού διαχείρισης ενέργειας, των επεξεργαστών εφαρμογών και των ασύρματων τεχνολογιών. Στόχος τους εόιναι να συμβάλουν στα πρότυπα σχέδια της Apple με κορυφαία απόδοση, ισχυρά χαρακτηριστικά και απίστευτη αποτελεσματικότητα.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος για όλα όσα θα ανακαλύψουν οι ομάδες μας στο Μόναχο -από την εξερεύνηση του νέου κόσμου της 5G τεχνολογία έως μια νέα γενιά τεχνολογιών που φέρνουν ισχύ, ταχύτητα και συνδεσιμότητα στον κόσμο», δήλωσε ο CEO της Apple Tim Cook.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider