Τεχνολογία
23-08-2020 | 10:21

Apple Music radio: Τρεις νέοι ραδιοφωνικοί σταθμοί από την Apple

Μοιράσου το
Apple Music radio: Τρεις νέοι ραδιοφωνικοί σταθμοί από την Apple

Δείτε τους νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς που παρουσίασε η Apple Music.

Συνολικά 3 νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς παρουσιάζει η Apple Music, αν και ο ένας από αυτούς αποτελεί μετονομασία. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, οι νέοι σταθμοί είναι Online και προσβάσιμοι για τους χρήστες της Apple Music, σε συνολικά 165 χώρες, σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι χρήστες μπορούν να ακούσουν μουσική με όποιο τρόπο προτιμούν, καθώς το ραδιόφωνο της Apple θα είναι διαθέσιμο από iPhone, iPad, iPod, CarPlay, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod και από την ιστοσελίδα music.apple.com. 

Δείτε τους νέους ραδιοφωνικούς σταθμούς που παρουσίασε η Apple Music:

 

Την τριάδα των νέων ραδιοφωνικών σταθμών συμπληρώνει το Apple Music Country, ένας ραδιοφωνικός σταθμός αφιερωμένος στην κάντρι μουσική. 

Πρόκειται για ένα είδος που διατηρεί πολύ μεγάλο μερίδιο στο χώρο της μουσικής στις ΗΠΑ και «βγάζει» μερικούς από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους μουσικούς στη χώρα.

Η Apple παρουσιάζει το νέο της ραδιοφωνικό σταθμό Apple Music Hits και προσφέρει έναν πλούσιο κατάλογο μεγάλων επιτυχιών από τις δεκαετίες των ’80s, ’90s και των 2000s.

Σύμφωνα, με τη σχετική ανακοίνωση, ο σταθμός θα περιλαμβάνει και πληθώρα εκπομπών με πολλούς και διάσημους καλλιτέχνες, παραγωγούς και ανθρώπους του χώρου της μουσικής. 

Το γνωστό  και αγαπημένο των χρηστών iPhone, Beats 1, αλλάζει όνομα και γίνεται Apple Music 1, όμως διατηρεί τις ραδιοφωνικές εκπομπές, με τους δημοφιλής παρουσιαστές και τους διάσημους μουσικούς καλεσμένους. 

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.