Τεχνολογία
30-10-2019 | 09:49

Τρεις λόγοι για να προτιμήσεις τα Airpods Pro της Apple

Μοιράσου το
Τρεις λόγοι για να προτιμήσεις τα Airpods Pro της Apple

Η Apple δημιούργησε ίσως τα καλύτερα ακουστικά που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής.

Με τα AirPods Pro, στην ουσία η Apple «διόρθωσε» τα τρία βασικά στοιχεία που... έχανε η βασική έκδοση των AirPods και δημιούργησε ίσως τα καλύτερα ακουστικά που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής, με υπεραπόδοση τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στη χρηστικότητα.

Σύμφωνα με το Business Insider, αυτά τα τρία στοιχεία είναι και οι τρεις λόγοι που θα σε κάνουν να προτιμήσεις τα Airpods Pro της Apple, ακόμα και αν κοστίζουν 250 δολάρια, περίπου 100 δολάρια ακριβότερα από την βασική έκδοση!

Τα AirPods Pro θα σε βοηθήσουν να «ακυρώσεις» το θόρυβο που επικρατεί γύρω σου. Τα νέα ακουστικά της Apple έρχονται με ρύθμιση ακύρωσης ήχου, για να ακούς αυτό που θες, χωρίς το θόρυβο της πόλης ή του κόσμου γύρω σου, βελτιώνοντας την ακουστική εμπειρία. 

Τα Airpods Pro είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και το νερό, για όσους θέλουν να τα φορούν όσο γυμνάζονται χωρίς τον φόβο του... υγρού στοιχείου.

Κάποιοι άνθρωποι δεν μπόρεσαν ποτέ να χρησιμοποιήσουν τα Airpods απλά και μόνο επειδή δεν στέκονταν στα αυτιά τους. Αυτός είναι ίσως και ο σημαντικότερος λόγος για να επιλέξει κανείς τα AirPods Pro, καθώς ο σχεδιασμός τους αλλά και η άκρη σιλικόνης που μπαίνει μέσα στο αυτί βοηθούν τα ακουστικά να μείνουν στη θέση τους.

Προηγούμενο
Επόμενο

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.